23 Nisan 2013 Salı

Yamato Nadeshiko Shichi Henge (2010)






Dizimizdeki dört üniversiteli gencimizin maddi olanakları pek iyi değildir ve ev sahipleri onlara kira almadan evde kalma şansı tanır.Ama tek bir şartla ; ev sahibinin yeğeni "Sunako"yu hanımefendiye dönüştürmeleri gerekir.Dört gencimiz Sunako'yu görmeden hemen kabul ederler ve eve yerleşirler.Ve eve geldiklerinde hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar...


                         

                         


Sunako,daha önce hoşlandığı çocuğun ona çirkin demesi sonucu;evden çıkmayan,aynaya bakmaktan nefret  eden bir kızdır.En yakın arkadaşı yarısı olmayan plastik mankendir.Kuru kafalara bayılır, tarz olarak da gotiktir zaten... Artık bu dört gencimiz işlerinin ne kadar zor olduğunu farketmişlerdir.




        Sunako'yu hanımfendiye dönüştürmek için ellerinden geleni yapacaklardır.Ama Sunako hiç istekli değildir.Ve göz kamaştırıcı şeylere dayanamaz.Hatta bu dört yakışıklımızdan biri olan Kyohei ile her göz göze geldiğinde ona kafa atar :))





Diğer kahramanlarımızdan bahsedecek olursak;Oda Takenaga oldukça sakin biridir, bilim ve sporla uğraşır.Dizideki bir numaralı favorim! Onun görünüşünden ve karakterinden etkilenmeyecek yoktur herhalde :)



İki numaralı favorim ise Toyama Yujinojo! Dizimizin bebek yüzlüsü, O nasıl sevimliliktir öyle:)) 






 Ve tabi Mori Ranmaru dizimizin playboyu gördüğü tüm kadınlara aşıktır :)




İşte bu dört yakışıklı genç dizi boyunca  Sunako'yu hanımefendiye dönüştürmeye çalışacaklardır.Birbirleriyle çatışan Sunako ve Kyohei arasında zamanla aşk ortaya çıkacaktır.Bu kadar spoiler yeterli! Oldukça eğlenceli bir dizi...İzlemelisiniz! İyi Seyirler!!















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder