19 Nisan 2013 Cuma

Paradise Ranch ( Cennet Çiftliği)





   Dong Joo ve Da Ji , 21-19 yaşlarındadır.Birbirlerini çok sevdikleri için ailelerinin karşı çıkmasına rağmen onları zorla ikna ederler ve evlenirler.




   Fakat evlilikler, genç olmaları ve birbirlerine tahammül edememeleri sonucu sadece 6 ay sürer.Aradan 6 yıl geçer.Da Ji babasının çiftliğinde yaşıyordur ve veterinerlik yapıyordur.Dong Joo ise ailesinin şirketinde çalışıyordur.



   6 yıl aradan sonra çiftimiz tekrar karşılaşırlar.Da Ji, Dong Joo'dan yardım ister ama  Dong Joo hala ona kızgındır.Bu da yetmez gibi kapı açılır ve içeri yeni sevgilisi girer.Asıl kızımız hiç bozuntuya vermez ve bir bara içmeye gider.Barda tanıştığı bir adam ona yardımcı olur ve onu zor bir durumdan kurtarır.Hem sadece maddi olarak değil, pislik Dong Joo'nun kıskandırma hareketlerini de karşı saldırıya geçerek mat eder.



   Bu da yetmezmiş gibi Da Ji'nin yaşadağı çiftlik aynı anda Dong Joo'nun ailesi ve Da Ji'ye satılmıştır.Aslında Da Ji dolandırılmıştır.Da Ji'nin barda tanıştığı adam ise Dong Joo'nun iş ortağıdır.Bundan sonra olaylar karma karışık ama bir o kadar da eğlenceli bir hal alacaktır :)


  Dizi izlerken çok eğlendiğim bir romantik-komedi türü...Fakat  dizi başları boyunca Dong Joo'nun Da Ji'yi üzmesi beni delirtti.Asıl kızımız ne kadar iyi niyetli yaklaşsa da Dong Joo kaba davranıyordu.Dong Joo'nun kafasına kafasına vurmak istedim.Bir de o kendini beğenmiş asıl kızımızı küçümseyen mimikleri vardı beni delirten! :@






   Daha sonrasında karakterlerimiz arasındaki tekrar aşkın belirlemesiyle Dong Joo bana sempatik görünmeye başladı.Aslında bütün derdi kıskançlıkmış! :D Bu kadar spoiler yeter.İyi Seyirler!














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder