12 Nisan 2013 Cuma

Ouran High School Host Club





   Daha önce bahsettiğim gibi sevimli şeylere zaafım var.Bu yüzden animeler bana dizilerden daha çekici geliyor.Onlardaki yüz hareketleri, kocaman gözler sayesinde duyguyu daha iyi algılayabiliyorum.Şimdi size yine izlediğim bir animeden bahsedeceğim. “Ouran High School Host Club”

   Ouran Koko Host Club, çok zengin ailelerin çocukları  için özel bir okul olan Ouran Lisesi’nde geçen bir hikayedir.Okulda  tek farklı olan ise, burslu öğrenci Haruhi Fujioka’dır.Okul üniforması pahalı olduğundan erkeksi kıyafetler giyer ve saçları kısa kesilmiş olduğundan da herkes onun erkek olduğunu düşünür.




   Okuldaki bütün öğrenciler zengin olduğu için hiçbiri ders çalışmaz.Dolayısıyla kütüphane onların dedikodu yaptığı yerdir.Haruhi ders çalışmak için boş olduğunu düşündüğü "Üçüncü Müzik Odası"na gider.Ve karşısına aniden "Host Kulübü" çıkar.




   Karşına aniden Host kulübünün çıkmasıyla odada bulunan çok pahalı vazoyu kırar ve bu borcu ödeyebilmek için Host kulübüne katılmak zorunda kalır.İlk başta kulübün hizmetçiliğini yapar.Başkan yardımcısının onun kız olduğunu farketmesiyle hostluğa terfi eder ve böylelikle olaylar gelişmeye başlar :)




   Animedeki karakterlerden bahsedecek olursak... Asıl erkek oyuncumuz Suou Tamaki.Kendisi yarı Fransız yarı Japon.Evlilik dışı doğduğu için babannesi tarafından hep dışlanmakta ama o sürekli etrafa gülücükler saçmaktadır.Aynı zamanda Host Club'un kurucusudur :)







   Bir de animemizde ikizlerimiz var.Hitachiin ikizleri birbirlerinden başka kimseyle çok samimi olmamaktadırlar.İkizler birbirlerine benzediği için herkes onları karıştırır.Biri dışında "Haruhi"... İkizler bu durumdan etkilenecektir ve bu Haruhi'den hoşlanan Tamaki'nin işini zorlaştıracaktır :)






   "Honey-senpai" görüşünden belli olmasa da kulübün en büyüğüdür ve tatlı şeylere bayılır, sürekli tatlı yer...Bu kadar sevimli görünmesinin yanında Japonya'nın en iyi karatecisidir :))





   "Ootori Kyouya" kulübün başkan yardımcıdır ve Haruhi'nin kız olduğunu ilk o farkeder.Babasının emriyle Tamaki'yle arkadaş olmuştur.




   "Morinozuka Takashi" Honey-senpai'nin kuzenidir ve sessiz sakin biridir. Honey-senpai onun için çok önemlidir:)



   Kesinlikle bu animeyi izlemenizi tavsiye ederim.Oldukça eğlenceli bir anime! İyi seyirler... 

Not:Anime sevmeyenler için dizisi de var;)













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder