17 Nisan 2013 Çarşamba

Switch Girl (Şalter Kız)




   Nika okulun en güzel ve en şık kızıdır.Okuldaki bütün kızlar onun görünüşüne hayrandır.Ama Nika'nın gizli bir görünümü daha vardır.Nika evde gittiğinde şalterlerini kapatıp tamamen farklı bir karakter olmaktadır.O kadar ki bir kıza yakışmayacak bütün özelliklere sahiptir.Banyoya girdiği zaman banyoda olan kılların kime ait olduğunu düşünmek ona zevk verir, kullandığı burun bandını ablasına göstermek için saklar, odasında her şey dağınıktır, indirim günlerini kaçırmaz.Ama kimse bunları bilmez:)








   Nika bir gün indirim günü için markete gider.Marketin kampanyası vardır.Poşete ne kadar salatalık sığdırabilirsen o kadar salatalığı ucuza alabilirsin.Nika bir müşterinin sadece 3 salatalık aldığını görür ve onu geri çağırır.Çünkü Nika bu konuda ustadır,küçücük poşete yaklaşık 30 salatalık sığdırabilir.Çocukla yol boyunca sohbet edip saçma sapan -içindeki havayı dışarı çıkarmak gibi- hareketler yapar:)))


   Sonra farkeder ki o müşteriyle aynı binada oturuyordur ve çocuk sınıfın yeni transfer öğrencisidir.Artık Nika'nın sırrını bilen biri "Arata" vardır ! :D




   Nika sırrının herkes tarafından öğrenileceğini düşünür ve Arata'yla bir anlaşma yaparlar.Arata'nın yakışıklı olduğunu kimse bilmeyecektir, Nika'nın ev halini kimse bilmeyecektir.Daha sonra her zamanki gibi bu ikilinin arasında bir aşk oluşacaktır.







   Kötü adamımızı da unutmamak lazım.Girişte kötü adam gibi gözükse de aslında Masamune iyi biridir. Hem ona kötü demek haksızlık olmaz mı? :)



   Nika'nın hayalleri, fantezilerini unutmak mümkün mü?Bunlara gülmemek elde değil :)









   İzlerken çok eğlendiğim  ve izleyen herkesin keyif alabileceği harika bir dizi...İyi seyirler!!!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder