11 Nisan 2013 Perşembe

Coffee Prince (Kahve Prensi)






Konusu:

   Bir kız kardeşi ve dul annesinden başka kimsesi olmayan Go Eun Chan (Yoon Eun Hye), genç yaşına ve bir kız olmasına rağmen ağır hayat şartları nedeniyle kız olduğunu saklayarak çalışmak zorundadır. Hayatı boyunca bol yaşamış ve iyi bulmuş olan Choi Han Kyul (Gong Yoo) ise onu yola getirmek isteyen büyük annesinin uğraşlarına karşı direnmekte ve bir kaçış yolu aramaktadır. Tesadüfi bir şekilde, bir erkek gibi görünen Co Eun Chan ile yolu kesişen Choi Han Kyul'un hayatı da bundan sonra hızla değişecek ve kaderleri onları Coffee Prince isimli, güzeller güzeli, dostluklarla kurulu ve sevgi ile örülü kahve dükkanının açılışına götürecektir.




   Dizide, Eun-hye Yoon ile Gong Yoo oynuyor.Eun-hye'yi  birçoğumuz Düşlerimin Prensi  adlı diziden hatırlarız(eğer düşlerimin prensini izlemediyseniz  tıklayın). Dizinin başlangıcı Korelilerin standart konusu; erkek kılığına girmiş kız... Ama burada bu konu en iyi şekilde işlenmiş ve devamı oldukça iyi bağlanmış...  :)

  Go Eun Chan  hayat şartlarından dolayı erkek kılığına giren bir kızımız, birden fazla ek iş yapar;kuryelik,karate öğretmenliği,süt dağıtıcılığı gibi...





   Kuryelik işlerinden birinde kadınlar hamamına gider ve oradaki bayanlar onu erkek sanıp bağırmaya başlarlar :D





   Dizi asıl olarak, Go Eun Chan'ın Choi Han Kyul'a paket servisiyle başlıyor.Tabi ki bunu anlatmadan geçemeyeceğim:)) Go Eun Chan eve gelir ve Choi Han Kyul'u havluyla kendini kurularken görür ve burada kız karakterimiz kendinden geçerek ona dikkatlice bakar :D








   Choi Han Kyul "coffee prince" adlı bir cafe açmıştır ve erkek çalışanlar aramaktadır.Go Eun Chan'ın işe başvurmasıyla olaylar gelişmeye başlar :)



   Dizi boyunca beni en çok güldüren şeylerden biri Go Eun Chan'ın  oburlukları...Ne bulduysa yiyor ve onu izleyen herkesi şaşırtıyor.O kadar iştahlı yiyor ki resimleri eklerken ben de acıktım:D












   Go Eun Chan yemek yerken diğerlerinin ifadesine bakın :D:D


   Tabi ki her girdiği yemek yarışını da kazanır:)





   Go Eun Chan'ın kız kardeşinden de  bahsetmek istiyorum.Kız hal ve hareketleriyle Türk kızlarının triplerini hatırlatıyor.Go Eun Chan'ın kız kardeşi sevgilisine trip atarak ne isterse yaptırır.Zavallı çocuk sinirlense bile ses ses çıkarmaz ama bir yere kadar...  :)






   Zavallı çocuk sadece sevgilisinden değil ablasından da çok çeker.Şu tipe bir bakın:D:D





Biraz da Choi Han Kyul'un   diyalogları ekleyeyim:)












   Choi Han Kyul'un Go Eun Chan'a yaptığına bakın!Bu nasıl bir sevimlilik böyle :)))




   Daha anlatacak o kadar çok şey var ama hepsini anlatmak yazmakla mümkün olmayacak.Dizi romantik-komedi türünde harika bir dizi.Dizideki her karakterin kendine özgü bir kişiliği var, diğer Kore dizilerinden farklı olarak hiçbiri sönük kalmıyor.İzlemeyenler kesinlikle izlemelisiniz.İyi Seyirler!










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder