7 Nisan 2013 Pazar

Big (2012)





Konusu:

   18 yaşındaki Kang Gyung Joon'un (Shin Won Ho) ruhu aniden 30 yaşındaki Seo Yoon Jae'nin (Gong Yoo) vücuduna nakledilmiş olur. Seo Yoon Jae başarılı bir doktordur ve lise öğretmeni Gil Da Ran (Lee Min Jung) ile nişanlıdır. Gil Da Ran tesadüfe bakın ki, 18 yaşındaki Kang Gyung Joon'un öğretmeni olur.
30 yaşındaki Seo Yoon Jae başka bir kadına (Bae Suzy) aşık olduğunda da daha fazla sorun ortaya çıkar.


   Dizi 16 bölümden oluşuyor.Romantik komedi türünde ve her şeyden önemlisi Gong Yoo oynuyor.Dizide ruh değişmenin ardından oluşan olaylar, Gong Yoo'nun mimikleri harika!
Doktor rolündeki ciddiyeti , ruh değiştirince 18 yaşındaki hareketleri mükemmel :) 





   Gil Da Ran'da öğretmenlik sınavlarında başarısız olmuş bir kızımız.Arkadaşları tarafından başarısız olduğu için pek umursanmıyor.Kore dizilerinin birçoğunda olduğu gibi kızımız yine ezik... :(







    Bir de Kang Gyung Joon var.Bu çocuğu neden bu diziye dahil etmişler ki...Bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.Kang Gyung sanırım 3 ya da 4 bölüm oynadı.Onun dışında bütün bir zamanı yatarak geçirdi! Oynadığı rolün %90  Gong Yoo'nun vücudunda geçti.








   Dizi 16 bölümde bitti ve sonu bilindik diğer kore dizileri gibi yarım ! Neden sonucu benim hayal gücüme bırakıyorlar ki...Ben sonu okuyucunun yorumuna bırakılan kitaplardan hep nefret ettim. Biraz fazla garanticiyim, iyi ya da kötü bir son olmalı benim için ! 





   Dizi aslında daha da uzun sürebilirdi ve sonu daha iyi bağlanabilirdi.İzleyen herkesin beğendiği bir diziydi.Hem 16 bölümden daha fazla sürmesi onlara daha fazla gelir sağlamaz mıydı? Bu mantığı hiç anlamış değilim... Dizi genel olarak beğendiğim ve eğlenceli bir diziydi.Sonu da güzel olsa 10 üzerinden 10 alabilirdi :) Ama bol bol gülmek için çok ideal bir dizi ... İyi seyirler :)
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder