14 Nisan 2013 Pazar

Full House (2004)




   Han Ji-Eun bir yazardır.Full House babası tarafından yaptırılmış ve ona miras bırakılmıştır.Bir gün yine romanını yazarken arkadaşı ve kocası onu ziyarete gelirler ve ona hediye olarak tatil ayarladıkları söyleyerek onu tatile gönderirler.Saf karakterimiz Han Ji-Eun çok sevinir ve hemen kabul eder.







  Uçağa bindiğinde  ünlü oyuncu Lee Young-Jae ile karşılaşır.Sürekli uçakta onunla konuşmaya çalışır ve onu sürekli rahatsız eder :)




   Uçak tutması sonucu miğdesi bulanan Han Ji Eun, Lee Young Jae'nin üzerine kusar ve onu delirtir.Uçaktan inip otele gittiğinde kandırıldığını anlar ama artık çok geçtir.Otele geldiğinde kendisine Min Hyuk yardımcı olur ve ona oda ayarlar.Sorunlu bir tatilin ardından evine dönen Han Ji Eun evinin arkadaşları tarafından satıldığını öğrenir.Hem de Lee Young Jae'ye! (böyle arkadaş mı olur ya!böyle arkadaşlarım olsa ağız burun dalar,hırsımı alamayıp üzerlerinde tepinirdim:@ ) Bu konuda Lee Young Jae ile konuşmak için restorana giderler ve burada Min Hyuk ve Lee Yong Jae'nin asıl sevdiği kızla karşılaşırlar.






   
   Lee Young Jae aşık olduğu Hye Won'a duygularını açar ama onun Min Hyuk'a aşık olduğunu bir kez daha görür.Basının da bulunduğu bu partide bu olayın hırsıyla da Han Ji Eun'u öper ve resimleri çekilir.Zavallı kızımız neye uğradığını şaşırır...


   Bu olayların sonrasında Han Ji Eun ve Lee Young Jae arasında bir sözleşme imzalanmıştır.İkili evlenecektir ve bunun gerçek olmadığından kimsenin haberi olmayacaktır.Ji Eun ev temizliği, yemek v.s. her şeyden sorumludur.Eğer kurallara uyarsa evini tekrar alacaktır.







   Zamanla Ji Eun, Young Jae aşık olacaktır.Ama  Young Jae hala Hye Won'a aşıktır.Hye Won ise Min Hyuk'a,Min Hyuk ise Ji Eun'a...Anlayacağınız aşk dörtgenini oluşturduk. :D 






   Beni dizide en çok sinir eden kahraman şüphesiz ki Hye Won oldu.Filmin içine girip kızın saçını başını yolmak istedim.Hye Won aslında Min Hyuk'a aşık ama Young Jae evlenince yalnız kalmayayım diye sürekli çağırıyordu.Favori kahramanım Ji Eunu üzüyordu!









   Biraz da dizi repliklerinden paylaşım yapayım:)










   Daha fazla spoiler vermeyeyim:)Diziyi izlemeyenler mutlaka izlemeli...Romantik komedi türünde eski ama harika bir dizi... Yazarken ben de tekrar izlemeye karar verdim.Hadi bakalım İyi Seyirler:)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder