7 Nisan 2013 Pazar

Ghost (2012)



Dedektif Kim Woo ile Park Ki polis akademisinden arkadaştırlar. Park Ki polis akademisinde arkadaşının hesabını hackler ve görmemesi gereken bir şey görür.Bunun sonucunda polis akademisinden ayrılır.Daha doğrusu ayrılmak zorunda kalır.


Park Ki artık bir yazardır ama hackleme işini yapmaya devam eder.Hackleme işinde polislerin korkulu rüyasıdır.Bir gün ünlü bir modelin internet ağına girer ve modelin birisi tarafından pencereden itilerek öldürülmesine şahit olur.Kimin öldürdüğünü görmek için hızlıca modelin dairesine gelir fakat katilin yüzünü göremez.
Herkes modelin seks skandalına yakalandığı için intihar ettiğini düşünmektedir, üstelik ölmeden önce "Ölmek istiyorum" diye de bir twit atmıştır.Herkesin yanlış bildiği bu olay Park Ki, hacker adıyla Hades'in, reklam panolarında mankenin öldürülüşünün videosunu yayınlamasıyla değişir.



Dedektif Kim Woo, bu videoyu paylaşan, Hades'in peşine düşer.Karşı karşıya geldiklerinde ise büyük şok yaşar, çünkü yıllar önce polis akademesinden ayrılan arkadaşıdır Hades...Bu görüşme sırasında büyük bir patlama olur, dedektif Kim Woo ölür, Park Ki'nin ise yüzü tanınamayacak kadar ağır derecede yanıktır.Patlama onlara düzenlenen bir suikasttır.Park Ki, tamamen iyileştiğinde artık Kim Woo'nun yüzüne sahiptir hem suçsuzluğunu kanıtlamak hem de onlara bunu yapanı bulmak için katilin peşine düşer.

Peki, katil kimdir?




Dizi oldukça sürükleyici, sürekli katilin kim olacağından şüpheleniyorsunuz ve dizi bir dakika bile sizi sıkmıyor.Tam aaa olay böyle miymiş derken olayın başka bir yüzü daha gösteriliyor ve şok oluyorsunuz.Akıllıca bir dizi, izleyen herkesin keyif alacağını düşünüyorum!İyi seyirler!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder