24 Nisan 2013 Çarşamba

Mei Chan No Shitsuji



Saint Lucia Kız Akademisi çok zengin olan ailelerin kızlarını gönderdiği bir okuldur.Akademinin amacı geleceğin hanımefendilerini yetiştirmektir.Akademinin diğer okullardan farklı olarak da bir kuralı vardır; burada okuyan her kıza genç ve yakışıklı kahyalar hizmet eder.Shinonome Mei'nin ailesi ölmüştür ve dedesi çok zengindir, tek torunda odur zaten.Shibata Rihito S sınıfından bir kahyadır ve bütün okulun  kızları onu beğenir.Shibata Rihito, Mei'yi zorla bu okula getirir.Mei burada iyi karşılanmaz çünkü bu görünüştedir;









Asıl kızımız Mei'nin görüşünü değiştirmek en küçük problemdir.Çünkü Mei daha gelmeden birçok düşman edinmiştir.Hem zaten ortamda pek Mei Chan'a göre değildir.Düşünsenize kitap sayfanızı sizin yerinize kahyanız değiştiriyor, en küçük su birikintisinden bile kucakta taşınarak geçiriliyorsunuz, yemekleriniz yakışıklı kahyalar tarafından hazırlanıyor.



Ben olsam hiç hayır demezdim mükemmel bir hayat, asıl kızımız bulmuş yakışıklı kahyayı istemem yan cebime koy olayı neyse konuya geri döneyim!


Okula güç bela alışmaya çalışan Mei Chan okulda dolaşırken bir çiçek serası bulur ve oraya girer.Burası Lucia ünvanı verilen tekerlikli sandalyeli hanımefendiliğin en iyi göstergesi olarak kabul edilen kızın yeridir.Lucia'nın okulda harika bir imajı vardır.Herkes ondan sanki bir melekten bahsediyormuş gibi  bahseder.Tabi bizim saf ana kız karakterimizde bu durumdan etkilenerek onun iyi biri olduğunu düşünür.Peki ya gerçek bu mudur??




                       
  
Akademinin bir diğer kuralı ise; akademide okuyan kızlar sıralamalarına göre bir odada kalır.Tabi pek parlak durumda olmayan asıl kızımıza da gölge odası düşer.Gölge odasının bahçesi sanki mezarlık bahçesi gibidir.Odanın her yeri pis,örümcek ağlarıyla kaplıdır.Tabi Rihito bir iki dokunuşla orayı yaşanacak bir hale getirir.


Ve kendisi de Mei Chan'ın odasında kalacaktır :)




Bütün bu aksilikler yetmez gibi Mei Chan sürekli tehdit altında kalır.Yemek yarışmasına katılır, kullanacağı bütün malzemeler mahvolmuştur.Ama yine de kızımız bir şeyler yapacaktır.İlk zamanlarda asıl kızımızı seven kişi sayısı neredeyse yok denilecek kadar azdır.Ama Mei Chan yaptığı iyiliklerle herkesi etkileyecek ve sempati kazanacaktır.



Rihito'nun kardeşini unutmamak lazım.Mei Chan'ın arkadaşıdır ve ondan hoşlandığı için kahya olmaya çalışır.Ama zavallının başına gelmeyen kalmaz :D






Hatta abisi ile Mei Chan için karşı karşıya gelecektir.

                         

Benim en çok beğendiğim karakterlerin başında bu küçük kız geliyordu.Çok tatlı!Fakat onun da acı dolu bir hikayesi var :(






Bu arada akademide okuyan kızların kahyalarıyla sevgili olması kesinlikle yasaktır.Ama Rihito ve Mei Chan  arasında aşk olacak mıdır? Peki Mei Chan bir hanımefendiye dönüşecek midir? Biraz fazla spoiler verdim sanırım...Romantik-komedi türünde harika bir dizi...Hadi bakalım İyi Seyirler! :)










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder