19 Nisan 2013 Cuma

Itazura Na Kiss





 Aihara Kotoko, lise hayatının ilk gününde atletik, zeki ve bir o kadar da yakışıklı Irie Naoki’yi görür görmez aşık olur. Irie Naoki’ye açılmak için 2 yıl boyunca cesaretini toplamaya çalışan Aihara, reddedilir. 2 yıl boyunca hayatını boşa harcadığını düşünen Aihara, Irie’den vazgeçer ancak Aihara’nın evi çökünce, Aihara, babasıyla birlikte babasının bir arkadaşının evine yerleşir. Fakat babasının bu arkadaşı Irie’nin babasından başkası değildir. Kader mi yoksa kör talih mi bilinmez, Irie’yi unutmak isteyen Aihara için durum oldukça zordur.(Alıntıdır)






 Konuyu okuyunca fark etmişsinizdir büyük ihtimalle "Playful Kiss" ile konusu aynı.Playful Kiss bu animeden yola çıkılarak yapılmıştır.Eğer animeyi izlerseniz çoğu bölümünün aynı olayları içerdiğini farkedeceksiniz. 





   Kızımız aynı dizideki gibi kendini parçalıyor çocuk için...Asıl erkek karakterimizde dizidekinden daha kibirli!Kız sana aşk mektubu vermiş adam gibi oku dimi illa bir uyuzluk yapacak!










   Tamam sonuç kız lehine bitiyor ama Kotoko yine elinde oynatıyor kızı.Kızım biraz ipleri eline alsana cıkss cıkss...




Dizisinden farklı olarak animemizin sonu farklı bitmektedir.Playful Kiss'i izleseniz bile bu animenin sonunu izlemelisiniz.Animede kız çocukları oluyor.Hem de annesiyle sürekli Kotoko'yu paylaşamayan... :)





                            Hadi bakalım İyi Seyirler!! :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder