25 Nisan 2013 Perşembe

Vampire Heaven 2013






Bu günlerde hiçbir dizi bana çekici gelmiyor.Zaten yaşadığım aksiliklerden dolayı doğru düzgün uyuyamazken nasıl dizi izleyebilirdim ki :( .İki gün önce "Vampire Heaven"ın kapak resmini gördüm ve dikkatimi çekti.Böyle vampirli , kurt adamlı bilim kurgu dizilerini pek sevmem ama nedense bunu izlemek geldi içimden.Bir kere kapak resminden kazandı.Oldukça ilgi çekici :)) Hem yeni dizilere başlama heyecanını da seviyorum.Yeni bölüm gelene kadar meraktan ölüyorum.Aslında sabırsız bir insan olsam da sevdiğim şeyler için beklemeyi seviyorum:) 



Dizimizin konusuna gelecek olursak ; öncelikle dizimizde kötü kalpli bir Kontumuz var.Kont zevk uğruna her şeyi yapan, her istediğini elde etmeye çalışan bir tip...Kont Sakurako'yu elde etmeye çalışır.Komachi,Sakurako'yu Kontun elinden kurtarır ve kaçarlar.Artık Kontun adamları bu ikilinin peşindedir.





Sakurako ve Komachi, Kont ve adamlardan kaçarak insanların bulunduğu yere Tokyo'ya giderler.Fakat Kontun adamları burada da onların peşindedir.Bu kaçış onları yormuştur ve onlar kana susamışlardır.Ve bir kenarda uyuyakalırlar.Onları orada bulan cafe sahibi onları evine alır.







Tekrar kendilerine geldiklerinde cafeye giderler ve Sakurako müzisyen Hayato'dan hoşlanmaya başlar.Ama vampirler sadece insan kanıyla beslenir.Hem zaten bir başkası onların vampir olduğunu öğrenirse durum onlar için çok kötü olur.Komachi hemen Sakurako'yu ordan alır ve cafenin odasına geri dönerler.Artık insan gibi yaşamayı deneyeceklerdir.Tabi ilk iş olarak da sanki kostümlü balodaymış edası veren kıyafetlerden kurtulup, normal kıyafetler giyerler.








Cafeye tekrar geçtiklerinde Hayato ve üç kız arkadaşı gelir.Sakurako dengesini kaybeder ve kovaya çarparak bütün suyu üstüne boşaltır.




 Ve Hayato ona ceketini uzatır ve der ki " Eğer üstündeki çirkin kıyafetleri değiştirmezsen üşüteceksin". Halbuki daha ilk bölümde çocuğun iyi huylu, anlayışlı, aşk adamı olduğunu düşünmüştüm.Hayato da tırt çıktı! 





Tabi bu durum Komachi'yi kızdırır.Sakurako Komachi'nin Hayato'ya zarar vermesini engeller-bırak kızım ölsün pislik-.





Ama Sakurako bu yaşananlara rağmen hala aptal aşıktır.Hala onun iyi biri olduğunu düşünür -muhtemelen iyidir ama egoları tavan hıh-.Bu iki vampirimizin doğru düzgün kıyafet almak için paraya ihtiyacı vardır.Tabi cafe sahibi onlara yardım eder, cafede çalışmaları şartıyla...Mecburen kabul ederler ve güneşten korunmak için tuhaf kıyafetlerle alışverişe giderler :)



Kötü Kontumuzda boş durmuyordur.Her yerde bu ikiliyi arıyordur.Ayrıca Komachi ve Sakurako kana olan açlıklarını zor zar kontrol ediyordur.Şu ana kadar 2 bölüm yayınlanmış.Bakalım ilerleyen bölümler de neler olacak? Sakurako ilgisine karşılık bulabilecek mi?Hem bulsa bile Kont onların peşini bırakacak mı?Konttan nasıl kurtulacaklar?Bu ikilimiz kana olan susuzluklarını kontrol edebilecek mi? Hep beraber izleyip göreceğiz.İyi Seyirler!! :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder