29 Nisan 2013 Pazartesi

Fruits Basket





Honda Tohru küçük yaşta babasını kaybeder.Lisedeyken derste annesinin trafik kazası geçirdiğini ve öldüğünü öğrenir.Bunun üzerine dedesiyle yaşamaya başlar.Fakat dedesinin evinin tadilata  girmesi sonucu dedesi halasının yanına gider ve Tohru'ya bir arkadaşında kalmasını söyler.Tohru kalabilecek arkadaşı olduğunu söyler ama ormanda çadır kurup orada yaşıyordur ve akşam okuldan sonra işe gidiyordur.


Çadır kurduğu  arazi Sohma ailesinin arazisidir.Çadırın üzerine toprak kaymasıyla Sohma ailesiyle birlikte yaşar.Sohma ailesi görünüşte nazik görünse bile sırlara sahiptir.Aile üyeleri lanetlenmiş ve karşı cinsin onlara sarılmasıyla lanetlendikleri hayvanlara dönüşmektedirler.

                   

Kyo, kediye dönüşmektedir ve bu ailede dışlanmıştır.Çünkü eski hikayeye göre fare (Yuki),bir gün sonra olacak kutlamanın iki gün sonra olacağını söyler ve bütün hayvanlar kutlamaya giderken kedi kutlamaya gidemez, herkes onu aptal olarak değerlendirir.Bu yüzden Kyo ve Yuki sık sık kavga etmektedirler.Tohru'nun da onların yaşadığı eve gelmesi , Kyo ve Yuki'nin Tohru'ya karşı bir şeyler hissetmesiyle olaylar daha karışık ama eğlenceli bir hal alacaktır...





Bu arada unutmadan bu lanetli karakterlerimiz hayvana dönüştükten sonra insana dönüşürken çıplak bir hale gelirler :)




Anime her ne kadar tam bir sonla bitmese de mangası devamı niteliğindeymiş.Animeden sonra okunabilir.İzlemeyenler için oldukça keyifli ve eğlenceli bir anime...İyi Seyirler!! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder