9 Mayıs 2013 Perşembe

She is Wow (Yeni Dizi!!!)




Sınavlarımın bittiği şu günlerde, hazır rahatlamışken kore dizisi izleyim dedim.Ama ne izleyecektim...Böyle düşünürken sevgili Misaki Ayuzawa bana bu diziden bahsetti.Açıkcası kapak resmine bakınca pek çekici gelmedi bana- ahh önyargılarım ve ben-. Ama konusundan bahsedince birden bütün fikrim değişti :D Tabi kendini tutamayıp en heyecanlı yerini de söyledi ama ben size onun gibi davranmayacağım !!


Dizimizde bir çiftimiz var.Bunlardan bayan olanı Jo Ah Ra ünlü bir oyuncu ve erkek olanı Kong Jung-Han ise çok ünlü bir spiker-o kadar ünlü ki siyasete atılması için teklifler bile gelir-.Bu çiftimiz  yıllar önce anlaşmalı bir evlilik yapar.Yani evlilikleri tamamen çıkar ilişkisi üzerine kuruludur.Bayan karakterimiz Jo Ah Ra, Kong Jung-Han sayesinde ünlü olur.Jo Ah Ra aslında lise mezunudur.Çevrelerindeki herkese çok mutluyuz, birbirimizi çok seviyoruz imajı verirler.Bu ilişkilerinden bir tane çocukları olur.Ondan sonra  10 yıl boyunca aralarında hiçbir yakınlaşma olmamıştır.



Jo Ah Ra artık belirli bir yaşa gelmiş bir oyuncudur ve bu yüzden oyunculuk teklifi alamaz.Bir zamanların en iyi reklam yüzü ve oyuncusu,bir zamanların Wow kızının artık yüzüne bakan yoktur.Tüm bunlar yetmez gibi o sorumsuz,herkesten sakladıkları biricik oğulları okulunu bırakıp gelmiştir.Tüm bunları atlatamazken, kocasından destek almak ister ama kocası da onun yüzüne bakmaz.Bunun üzerine Jo Ah Ra isyan eder, "10 yıldır aramızda hiçbir şey olmuyor, ayrılalım" der...Fakat Kong Jung-Han eğer ondan boşanırsa Jo Ah Ra'nın her şeyini kaybedeceğini Jo Ah Ra'nın ünlü olmasının kendi sayesinde olduğunu söyler ve bu doğrudur.




   
Jo Ah Ra kocasından bu tepkiyi almasının sabahı camdan bakar, kaslı,çekici bir adam yan komşusudur ve asıl evli-çocuklu ama mutsuz karakterimiz çiçek sepetini kaptığı gibi yan komşusunun spor yaptığı yere gider ve onu etkilemeye çalışır-10 yılın birikimi var tabi:))-.Ama istediği tepkiyi alamaz ve asıldığı adamın eşi gelir, rezil olur,tıpış tıpış evine geri döner. 



Jo Ah Ra daha sonra kocasıyla kendisini tanıştıran arkadaşıyla buluşmaya gider ve arkadaşı ona oyunculuktan başka bir şeyle ilgilenmesini, yeniden doğuş yapmasını söyler.Her zamanki gibi kocasına mecbur olduğu için orta yolu bulmaya çalışır ve kocasına aslında her şeyi bildiğini, onu desteklemek istediğini söyler.Kocası çok şaşırır.Her şeyi bilmesini beklemiyordur.Zaten saf kızımız da her şeyi bilmiyordur.Kocası ertesi gün 3 günlük tatile gideceğini söyler.Asıl kızımız neden, niçin der ama kocası biliyorsun ya der.Sonra anlaşılır ki asıl kızımız,kocasına gelen siyasete atılma teklifini kastediyordur.O an kocasının bir sevgilisi olduğu anlaşılır.Ama sorun şudur! Acaba kocasının sevgilisi kimdir?Kaç yaşındadır?Ya da nedir?  





Bunu da yazmadan geçemeyeceğim.Bu çiftin bir çocukları var demiştim ya!O nasıl bir çocuk öyle 21 yaşında hala lise okuyor.Sürekli liseden atılması üzerine yurt dışına gönderiliyor, orada uyuşturucu satıcılığı yapıyor.O parayla da uçakta yolculuk için birinci sınıf bilet alıyor.O kadar sorumsuz ve gamsız ki ailesi onu herkesten saklamak için yurt dışına gönderiyor.Ama bu onun sevimli olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ayrıca onun içinde üzüldüğümü söylemeliyim.Annesi ve babası sürekli topu birbirlerine atıp "bu çocuk senin benim değil" muhabbeti yapıyorlar.Sürekli baştan atılan bir çocuk...Gelsin biz bakarız ona burada üzülmesin hiç!!!




Dizinin şu ana kadar 3 bölümü çevrilmiş.Konusu da diğer Kore dizilerinden tamamen farklı!Neyse yine çenem düştü! Artık susuyorum:)) İyi Seyirler...


  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder