12 Mayıs 2013 Pazar

I Saw The Devil (Şeytanı Gördüm)




Hikaye bir kızın yolda kalmasıyla başlar.Kızın arabası kara saplanır ve yol yardımını arar.Bu sırada sevgilisi polis memuru  Dae-Hoon ile telefonda konuşuyordur.
Konuşmaları sırasında bir adam yardım etmek için kızın yanına gelir,sarı minibüsüyle...Fakat kızımız onun yardımını kibarca reddeder.





Adam kızın yanından ayrılır ama minibüsü hala oradan uzaklaşmamıştır.Aradan 5 dk ya geçer ya geçmez adam baltayla gelir ve kızın kapasına sertçe defalarca vurur.Adam zevk için öldüren katil Kyung Chul'dur.Kızı parçalara ayırır.



Polise, parçalanmış cesetten bir kulak bulunması üzerine haber verilir.Nişanlısının ölümünden habersiz olan polis memuru Dae Hoon ,bir ceset bulunması üzerine olay yerine gelir.Aynı anda kesik kafa bulunur ve taşınırken yere düşer.Zavallı polis memuru Dae Hoon, nişanlısının kafasını o şekilde görür :(



Polis memuru Dae-Hoon bu olayın üzerine katilin peşine düşer ve intikam sözü verir.Katil de bu sırada kendisine yeni kurbanlar arıyordur.Polis memuru şüpheli bulduğu birçok suçlunun peşine düşer, bazılarını hastanelik eder.En sonunda asıl katilimizi bir cinayet işleyecekken bulur ve ona işkence edip bırakır.Katil neye uğradığını şaşırmıştır.Karşısında kendisi gibi bir psikopat olduğunu düşünür hatta durumdan zevk alır.Ama asıl olan polis memurunun ona defalarca işkence çektireceğidir.Hikaye daha sonrasında kedi fare oyununa dönüşecektir.



Filmimiz gerilim ve dram türünde...Filmi izlerken testereye benzettim.Çünkü fazlasıyla kanlı-hatta çoğu sahneyi atladım beni kan tuttuğu için:)-... Ama bu tür filmleri sevenler için ilgi çekici olabilir.İyi Seyirler!!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder