6 Mayıs 2013 Pazartesi

K-Pop The Ultimate Audition / Güçlü K-POP Hayatta Kalır



Seung Ji Yeon aslında bir kızdır.En büyük hayali rapçi olmaktır.Bunun için M2 grubunun Junior erkek idollerin arandığı bir yarışmaya katılabilmek için erkek kılığına girer.Yarışma da tip değil ses önemli olduğu için yarışmacıların önünde perdeye benzer bir şey vardır ve sadece gölgeleri gözükür.Asıl kızımız yarışmayı kazanan grubun içindedir ve bu yarışmayı yapan da onun amcasıdır. Amcası ,onu yarışmada görünce çok şaşırır ama asıl kızımızın ona yalvarmasıyla ailesine haber vermez.Tabi asıl kızımızla birlikte birkaç kişi daha seçilir artık içlerinde en güçlü, en yetenekli olan kalacaktır.Yani güçlü olan kazanacaktır.


M2 grubunun da şımarık, herkesi bezdiren ve grubun hem en çok tutulanı hem de en havalısı Kang Woo Hyun vardır.En büyük amacı ise kendi albümünü yapmaktır.



Yarışmayı kazanan Juniorların hepsi bir eve konulur ve sıkı bir eğitim verilmeye başlar.En iyi olan kalacağı için içlerinde birbirlerinin açıklarını arayanlar olacaktır.Asıl kızımızın hayaline kavuşabilmesi için kız olduğunu saklaması lazımdır ve bu hiç o kadar kolay olmayacaktır.Asıl kızımızla birlikte bu yarışmayı kazanan çocukluk arkadaşı Ji Woo vardır ve o asıl kızımıza aşıktır,asıl kızımız bundan bir haberdir.





Şapsal kızımız Kang Woo'yu,Ji Woo sanır ve uygunsuz bir şaka yapar, elinde telefonla...Bunun sonucu olarak elindeki telefon alınır.Kang Woo şapşal kızımızın şifresini söylemesi sonucu telefonun resimler bölümüne girer ve ne görsün!!!Erkek sandığı Ji Yeon kız kıyafetleriyle! Şok olur :D Kang Woo asıl kızımızın sapık olduğunu düşünür , pisliklik yapıp telefonu asıl kızımıza vermez,hatta onu iter!:( Hayranlarının gelmesi üzerine hemen yardım ediyormuş izlenimi verir-pis ikiyüzlü!!-.



Burnu havada olan Kang Woo bununla yetinmez, Juniorların boks salonunda dans dersi olduğunu duyar ve oraya boks eldivenlerini giyerek gider.Sırayla Juniorları boks ringine çağırır ama Juniorlar ona vurmaktan korkarlar.Çünkü ajansın en değerli yüzüdür ve ona zarar verirlerse eleneceklerini düşünürler.Sıra Ji Woo'ya geldiğinde asıl kızımız kendisinin gelmesini teklif eder ama Kang Woo bunu kabul etmez.Kang Woo, Ji Woo'ya vurur ve onun burnunu kanatır.Bunun üzerine Ji Woo bayılır ve asıl kızımız da delirir.Asıl kızımız o sinirle Kang Woo'yu boks ringinde nakavt eder -iyi oldu ona bu:))-. 

Kang Woo gözünün morarması üzerine Ji Yeon'u şikayet edeceğini söyler.Asıl kızımız bunu yapmaması karşılığında ne isterse yapacağını söyler ve böylelikle olaylar gelişmeye başlar.

Bu diziyi geçen sene ilkbahar mevsiminde izlemeye başlamıştım.Standart konusu var, açıkçası baş roldeki çocuğun gamzeleri izlememde etkili olmuştu-biraz tuhafım kabul ediyorum:))-.Dizide M2 grubunun Junior grubuyla olan  tartışmaları çekişmeleri oldukça yer alıyor.Bu burnu beş karış havada olan asıl erkek kahramanımız Kang Woo Hyun da ilk başta asıl kızımıza çektirmediği kalmasa da ona aşık oluyor.Dizinin tek kötü tarafı aniden bitmesi...Normalde 17 bölüm olması beklenirken sanırım tutulmadığından 14. bölümde bitti.Ama ben yine de beğenmiştim diziyi-kızın sürekli ben çok tatlıyım falan demesi dışında,kızı biraz itici buldum-.Çok fazla spoiler verdim sanırım artık susmalıyım.İyi Seyirler...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder