10 Mayıs 2013 Cuma

Nail Shop Paris ( 2013 )





Dizimizin asıl kız  kahramanı, Hong Yeo Joo bir yazardır.Yazar Hong küçükken dokuz kuyruklu tilkiyi gördüğünü iddia eder ve bütün yazılarını onun üzerine kurgular.Yazar Hong'un  yazdığı kitaplardan biri internette çok tutulur ve bir şirket onunla film yapmak için sözleşme imzalamayı teklif eder.Yazarımız egoları tavan şekilde davranır,havalanır tam imzalayacakken sözleşme iptal edilir.Çünkü internette yazarımız hakkında "Taklitçi, senin yazdığını köpekler bile yazar " tarzında yorumlar dolaşmaktadır.Yazarımız hayalleri yerle bir olmuş şekilde evine döner.Bütün gece yeni bir şeyler üretmeye çalışır ama yapamaz.Ertesi gün yazarımız çaresizlikle pençeleşirken kız kardeşi ona "Neden gerçek kişileri yazmıyorsun" der.Bunun  üzerine Hong Yeo Joo, metro beklerken çevresini inceler, ilk başta kayda değer pek bir şey göremez ama sonradan...








Bir adam bıçakla bir kadını rehin almıştır ve metro bekleyen herkese "Hepinizi öldüreceğim" şeklinde tehditler savuruyordur.O sırada yakışıklı,klas, şirin mi şirin bir genç, kötü adamı birkaç hareketle etkisiz hale getirir ve zor durumdaki kadını kurtarır.




Bu olayın üzerine asıl kızımız dikkatle uzaktan bu genci inceler.Asıl kızımız ne yapsam diye düşünürken genç, çoktan ineceği durağa gelmiştir ve metrodan ayrılır.Tabi asıl kızımızdan peşinden giderek onu takip eder.Yazar Hong, bu genci takip ettiğinde "Nail Shop Paris" adında bir yere gelir ve bu gencin adının Alex olduğunu öğrenir.Alex erkek manikürcüdür 







ve kapıda onu Jin karşılar-Jin de çok sevimli çok çocuksu:)-.Bu durum asıl kızımızın ilgisini oldukça çeker, zaten daha önce bu konuda da bir eser verilmemiştir.Kimse onu çalıntı eserle suçlayamaz.Asıl kızımız bunu nasıl yapacağını düşünürken, stajer aradıklarının ilanını görür ama şöyle bir sorun vardır ; stajerin erkek olması gerekiyordur.


Asıl kızımız da erkek kılığına girer ve işe başvurur-erkek hali kız halinden daha iyi, baya baya yakışıklı oldu:))- .



Hong Yeo Joo,değişimiyle birlikte işe başvurur  ve işe alınır,her yerde Alex'i izler ama bu durum çalışanlardan biri olan Kei'in dikkatini çeker.




Sadece Alex'i izlemesi değil onların yanında üstünü değiştirmemesi de şüphe uyandırıcıdır.Bunun üzerine yazarımız Hong Yeo Joo onlara ayak uydurmak için, onlarla içmeye oradan da hep beraber Alex'in evine yatıya giderler.



Tabi yazarımız burada da uslu durmaz yazacağı karakter hakkında bir şeyler ararken yine yakalanır.Artık Kei'n gözleri asıl kızımızın üzerindedir.



Yazarımız tekrar işe geldiğinde kapıda sıcak kahve bulur ve alır.Alex de onun kendisi için alındığını düşünüp ondan alır ve birkaç dakika içinde Alex fenalaşır.Çünkü içindeki...



Dizinin şu ana kadar 2 bölümü yayınlanmış-ben sadece 1.bölümünü anlattım-,yepyeni biz dizi...Her ne kadar yine bir kızın erkek kılığına girmesini konu alsa da  benim ilgimi çekti peki ya sizin?  :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder