25 Mayıs 2013 Cumartesi

My Tutor Friend 1




Su-wan başarılı bir üniversite öğrencisidir ve annesinin zoruyla liseli gençlere özel ders vermektedir.Ders verdiği öğrenciler ya sapıktır ya da akılları bir karış havadadır.Dizi ilk başladığında kızımız iki erkek öğrenciye ders vermektedir ama öğrenciler dersle ilgilenmemekte Su-wan'ı bir nevi taciz etmektedirler.Asıl kızımız işi bırakır ve oradan ayrılır.Annesinin çalıştığı dükkana geldiğinde annesi ona maşa gibi bir şey fırlatır, kızımız atletik hareketle kurtulur ama maşa döner yine kızımıza isabet eder-bu anneden korkulur-.


Asıl kızımızın annesi boş durmamış ve ona yeni bir iş ayarlamıştır.Öğrencinin adı Ji Hoon'dur ve her gittiği okuldan kavga etmesi nedeniyle atılmıştır.Babası eğer bu sefer mezun olamazsa motorsikletine,kredi kartlarına el koyacak ve yurt dışına yollayacaktır.



Su-wan'ın işi hiç kolay olmayacaktır, Ji Hoon gibi bir öğrenciye sözünü dinletmek çok zordur.Zaten Ji Hoon babasından korktuğu için dersleri almaktadır.Asıl kızımız ilk başta Ji Hoon'a sert davransa da onu bir kavgadayken görür ve ondan korkar.Zamanla bu ikilimiz birbirlerine aşık olacak ve durum daha eğlenceli bir hal alacaktır.Çok eğlenceli bir film izlemelisiniz.




Yalnız! Ji Hoon gittiği bu okulda da kavga  ediyor.Kimle mi! Gong Yoo ile!Nasıl Gong Yoo'ya ikinci erkek rolünü verirler,hem de ezik olarak!Zaten film Gong Yoo'nun dayak yemesiyle başlıyor.Benim için romantik-komediden çıktı bu durum, dram haline geldi!Başroldeki erkek Gong Yoo olmalıydı :( 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder