7 Mayıs 2013 Salı

Little Girl Detective




Öncelikle dizimiz sadece 4 bölümden oluşuyor aynı Ma Boy gibi-biraz uzun yapsalar bu gibi dizileri:(-.Türü adından anlaşıldığı gibi polisiye... Konusuna gelecek olursak; Hae Sol babasını öldürülmesinin ardındaki gerçekleri arıyordur ve  insanların sakladıkları duyguları renkler halinde görebilme yeteneğine sahiptir.Yarım günlüğüne petshopta çalışıyordur.





Hae Sol petshopta bir olay olması üzerine petshopa girer.İçeride bir ajumma'nın köpeği ölmüştür.Bu ajummamız köpeğinin ölümünden onu kontrol eden bayanı suçlamaktadır.Asıl kızımız put  gibi sakin sakin dururken ajumma ona çarpar ve gözlükleri düşer.Bunun üzerine asıl kızımızın gözünün önünden son yaşananlar parça parça geçer.Asıl kızımız birden dedektif kesilir ve suçluyu sorularla bir kenara sıkıştırır ve onun suçlu olduğunu ispatlar.Bu durumdan olay yerindeki genç polis memuru  Choi Tae-Pyung çok etkilenir.Bir gün yolda yürürken asıl kızımız, polis memuru Choi Tae-Pyun karşılaşır.Polis memuru ondan çözemediği çeşitli olaylar hakkında bilgi almak istemektedir.Asıl kızımız ona kızar ve kalkarken polis memuru onun elinden tutar ve asıl kızımızın sorumlu olduğu kedi kutusundan kaçar.Heo Sol kedinin peşinden koşar ve kedimiz yangın merdivenine çıkmıştır ama şöyle bir sorun vardır;asıl kızımız yükseklikten korkuyordur.. Heo Sol kaçan kediyi tutmak için her şeyi göze alıp yangın merdivenine çıkar ama gözleri kararır, tam düşecekken ... 

Dizimiz sadece 4 bölümden oluştuğu için bu kadar açıklama yeterli! Bu tarz dizileri neden kısa tuttuklarını hiç anlamıyorum.Hem konusu diğer dizilerden farklı hem de oldukça ilgi çekici daha uzun olması gerekirdi! Neyse artık susayım çenem düştü iyice... İyi Seyirler:)
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder