15 Eylül 2014 Pazartesi

Discovery Of Romance / 2014


Yeo Reum, geçmişinde Kang Tae Ha ile 5 yıllık bir ilişki yaşamıştır.İkisi de ilk başlarda birbirlerini çok sevmelerine rağmen zaman geçtikçe ilişki monotonlaşır ve ayrılırlar.




Aradan 5 yıl geçtiğinde, Yeo Reum artık yeni bir ilişki içerisindedir.Sevgilisi Nam Ha Jin  estetik doktorudur ve asıl kızımızı deli gibi sever.Asıl kızımız da Nam Ha Jin'i sever ama bu kez akıllanmıştır, Kang Tae Ha'da yaptığı aptallıkların yerini akıllıca taktikler almıştır.Mesela ilk arayan hiçbir zaman o olmaz, kavga ettiklerinde arkadaşı vasıtasıyla Nam Ha Jin'in eşyalarını gönderir ve o yokken ama eve geleceği saatlere yakın evini temizler ve her defasında kendini ona affettirir.

Bir gün Yeo Reum, sevgilisi Nam Ha Jin'in görücü usulü randevuya gittiğini öğrenir ve onu takip etmek için buluşma yerlerine gider.Eline geçirdiği bir gazete parçasını yüzüne kapatıp sevgilisinin arka masasına oturur ve eline geçirdiği kağıda durumu anlatan bir not yazıp karşısındaki yüzü gazeteyle kapatılmış kişiye uzatır..


Ta ta ta daaammm karşısındaki kişi yüzünden gazeteyi çeker.Bilin bakalım kimdir? Tabi ki asıl kızımızın eski sevgilisi  Kang Tae Ha!


Asıl kızımız tabi ki önce şok yaşar.Aynı zamanda Kang Tae Ha'nın notu okumasıyla rezil de olmuştur ama olan olmuştur artık....Asıl kızımız, Nam Ha Jin'in kıza söylediği güzel sözlere dayanamaz, sanki karşısındaki Nam Ha Jin gibi, Kang Tae Ha'ya söylemek istediklerini söyler ve kaptığı bir bardak suyu Kang Tae Ha'nın suratına fırlatır-Adamın ne suçu var demeyin, geçmişin intikamı hep bunlar :))-



Bunları duyan Nam Ha Jin, görüşmedeki kızın yanından gelir ve asıl kızımızı alır.Ve bizim aptal asıl kızımız hemencecik Nam Ha Jin ile barışır.Yalnız bu olaylar sırasında telefonları eski sevgilisi Kang Tae Ha ile karışmıştır.Hala asıl kızımızı seven Kang Tae Ha, telefon bahanesiyle sürekli asıl kızımızı arar.Asıl kızımız zamanı olmadığını söyleyip telefonu sonra alacağını belirtir.Ama bir gece içip sarhoş olur ve Kang Tae Ha'yı arar...Sabah olup asıl kızımız ayıldığında ise Kang Tae Ha ile aynı yataktadır.Aradan çok geçmeden Nam Ha Jin arar ve bizim akıllı kızımız ona evde olduğunu söyler.Sorun şudur ki ; Nam Ha Jin asıl kızımızı evin önünde beklemektedir..


Peki her şeyi eline yüzüne bulaştıran asıl kızımız böyle bir durumdan nasıl sıyrılacaktır?




Diziye tek kelimeyle"bayıldım!".Umarım hep böyle devam eder.İzlerken bol bol kahkaha attım, eğlendim! Romantik komedi severler için güzel bir tercih olacaktır.Kaçırmayın, iyi seyirler!


Not: Asıl kızımızın hangisiyle olması gerektiğine karar veremedim.İlk 6 bölüm Nam Ha Jin diye düşünüyorken, Nam Ha Jin'in yaptığı aptalca hareketler yüzünden acaba Kang Tae Ha mı olmalı diye düşünüyorum..Tamam asıl kızımız da bir şeylerde suçlu ama feministlik damarım asıl kızımızı korumam gerektiğini söylüyor..Sizce hangisi olmalı ? Son olarak Kang Tae Ha'nın gülüşü çok sevimli değil mi?:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder