14 Mayıs 2014 Çarşamba

No Mercy / Yongseoneun Eupda / Merhamet Yok / 2010



Ölmekten daha zor olan şey ne biliyor musun?
Affetmek...
Çünkü, affetsen bile acının bıraktığı izler kolay kolay geçmez.


Olay göl kenarında gezinenler tarafından bir cesedin bulunmasıyla başlar.Ceset, bir çevrecinin tanımlamasındaki gibi canice parçalara ayrılmıştır ve bir kolu kayıptır.

Senelerce okulunu bitirememiş ve kimsenin kale almadığı Dedektif Min için kendini kanıtlama fırsatı çıkmıştır.Olay mahallinde sadece olay yeri inceleme bandı çekmekle görevli olan Dedektif Min, olay yerindeki incelemeleriyle Adli tıp uzmanı  Kang'ın dikkatini çeker.Artık olayda Adli tıp uzmanı  Kang ile beraberdir.

İlk incelemelerin sonucunda olayın, çevrenin korunmasına dikkat çekmek için meydana getirildiği ortaya çıkar ve bu ikili sayesinde kısa zamanda yakalanan suçlu da durumu doğrular ama bu bir başarı hikayesi değildir! Ki olaylar suçlunun yakalanmasıyla, Adli tıp uzmanı Kang için kabusa döner; kızı kaçırılmıştır, en kısa zamanda delilleri karartıp suçluyu hapisten çıkartmazsa sonu ölen kız gibi olacaktır.. 


İnsanlar neden güçsüzdür biliyor musun?
Çünkü, kaybedecek şeyleri vardır..


Konusu intikam üzerine kurulmuş harika bir film!İzlerken karşınıza çıkacak her olayla kafanız biraz daha karışacak ve karşılaştığınız gerçekler karşınızda ağzınız bir karış açık kalacak!Kesinlikle tavsiyemdir...İyi Seyirler!

Not 1:Filmde bol bol otopsi sahnesi ve +18 sahne vardır.

Not 2:Beğendiğim replikleri, olayın ahengi bozulmasın diye bu sefer yazı şeklinde kullandım..Diğer sahnelerde otopsiyle alakalı olduğu için kullanamadım, zaten kan tutan bir ben için korkunç sahnelerdi, atlatıldı geçildi :))

Not 3:Akıllıca intikamı konu almış filmleri seviyorsanız, şuradaki filme kesinlikle göz atmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder