4 Mayıs 2014 Pazar

Danshi Koukousei no Nichijou / Danshi Koukousei no Nichijou


Tadakuni, Hidenori ve Yoshitake erkek lisesinde okuyan üç yakın arkadaş...Erkek lisesinde okumaktan olacak ki karşı cinsle nasıl iletişim kuracaklarını bilemezler ve bütün zamanlarını kızlarla nasıl iletişimde bulunacaklarını düşünerek ve canlandırma yaparak geçirirler.İçlerinden en umutsuzu Tadakuni'dir, fazlaca da saf bir karaktere sahiptir.





Ama diğer ikisinin de Tadakuni'den bir farkı yoktur.Mesela, Hidenori nehir kıyısında kitap okurken arkasına sessizce liseli bir kız oturur ve Hidenori ne yapacağını bilemez.Sessiz kalıp ne söyleyip söylemeyeceğini düşünür.



En sonunda kızı etkilemek için romantik tek bir cümle söyler...Sonra susup kızın neler söyleyeceğini dinlemek için bekler ama fark etmeden liseli genç kızın tuzağına düşmüştür.



Söylediği cümleden sonra tükenmişlik sendromu yaşayan ve etkileyici başka söz üretemeyen liselimiz hemen arkadaşlarını yardımına çağırır, kurtarma timi olarak...O sırada kızın çantasının içindeki kağıtları görür.Genç kız, aynı ortamda geçen bir aşk hikayesi yazmıştır.Üstelik, yazdığı erkek karakter de Hidenori ile aynı cümleyi kurmuştur .





Ve Hidenori, genç kızın senaryosunda bir otokudur :D



Anime genel olarak bu üçlümüzün günlük yaşamını komik bir şekilde anlatıyor.Her bölümünde liselilerin günlük hayatlarında gerçekleşen başka bir konuya değiniliyor.Saçma komik animeleri seven ben bu animeden hoşlandım, uzun zamandır anime izlemediğimden bir nevi açılışı yapmış olduk :) İyi seyirler ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder