24 Mayıs 2014 Cumartesi

200 Pounds Beauty / 2006


Hanna, harika bir ses ve kişiliğe sahip olmasına rağmen müzik sektöründe hep arka planda yer alır.Nasıl mı?Koreli ünlü şarkıcı Amy'nin dudak senkronizasyonu vokalistliğini yapar yani Amy dudaklarını kımıldatırken arka planda Hanna şarkı söylemektedir.Neden mi?Çünkü Hanna, şişman ve çirkindir.



Üstelik bakmak zorunda olduğu hasta babası vardır, bunun için bir de ek iş yapar; bir telekız, bir güzin abla gibi telefonda müşterileriyle konuşur.


Amy, berbat bir şarkıcı ve Hanna sayesinde popüler olmasına rağmen Hanna'dan hiç hoşlanmaz.
Hanna ise işini severek yapıyordur, daha doğrusu çalıştığı yerdeki yapımcı Sang Ju'ya aşık olduğu için işindeki tüm olumsuzlukları görmezlikten gelir.En küçük şey için bile mutlu olur ve umudunu kaybetmez.Ta ki Sang Ju'nun doğum gününe kadar...


Amy, Hanna'dan intikam almak için kendine aldığı elbisenin aynısından Hanna'ya da gönderir, tabi Sang Ju'dan gönderildiğine dair kart eklemeyi de unutmaz.Bizim saf Hanna'mız ise deyim yerindeyse bulutların üstüne uçar ve vücuduna uyumlu olmamasına rağmen o elbiseyi giyer.Partiye gittiğinde ise çok geçmeden oyuna geldiğini anlamıştır.Kendini kötü hissedip lavaboya gittiğinde ise Sang Ju'nun, hakkında düşündüklerini duyunca değişmeye karar verir.1 yıl ortadan kaybolur, birçok estetik operasyon geçirir.Artık bambaşka biridir.





Peki bu estetik operasyonu onun hayatını değiştirecek midir?



Film, şişman kızın zayıflayıp güzelleşmesi üzerine romantik komedi türünde oldukça hoş bir yapım.Aslında bu filmi seneler önce izlemiştim.Dün tekrar izlerken fark ettim bunu, hafızam gerçekten kötü :)) Neyse...İzleyin beğeneceksiniz :)


"Çok abartmışlar!Bir insan estetikle bu kadar da değişmez" diyorsanız, aşağıdaki resme bakın; 
SNSD Jessica...Karar sizin :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder