1 Mayıs 2014 Perşembe

Bedevilled / 2010


Hae Won, kendini iş yaşamına adamış bir bankacıdır.Fakat oldukça kötü bir karaktere sahiptir; zor durumda olan yaşlı bir bayana kredi vermek için uğraşmaz, şahit olduğu cinayetin zanlılarını bilerek görmezlikten gelir.Sinir bozuculuk derecesinde bencildir, bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın düşüncesindedir.

kore diziizle kore dizi kore dizi seyret yeni kore dizileri



Hae Won, kredi vermediği yaşlı bayana, bir başka arkadaşı yardım edip kredi verince, sinirlenir ve ona hakaret eder.Lavaboya gittiğinde birisi tarafından tuvalete kilitlenir, tek görebildiği kilitleyen kişinin terlikleridir.Bulunduğu yerden çıkmayı başardığında, hakaret ettiği arkadaşının o terlikten giydiğini görür ve herkesin içinde ona tokat atar, sonrasında hizmetlinin de aynı terliği giydiğini fark eder ama iş işten geçmiştir!Tabi bu olaydan sonra müdürü çıldırır ve onu tatile gitmesi için 1 haftalık zorunlu izine çıkarır.


Hae Won, tatil için çocukken büyük babasını ziyaret ettiği Moodo adasına gider.Burada yıllar önce geride bıraktığı arkadaşı Bok Nam, onu karşılar.Bok Nam, artık evlidir ve bir kız çocuğu vardır.Bok Nam, toplu tecavüze uğramıştır, çocuğunun kimden olduğu belli değildir.Halk tecavüzcüleri suçlamak yerine Bok Nam'ı suçlar, ona eziyet edilmesine aldırmaz hatta hak ettiğini düşünür.


Bok Nam, tüm bu yaşadıklarına dayanmaya çalışıyorken, bir de evli olduğu adamın kızını istismar ettiğini fark eder.Bu yüzden yardım alabileceği tek kişi olan Hae Won'a gider ve ondan yardım ister.Fakat Hae Won, onu geri çevirir.





İlk başta her şey Hae Won'a normal gözükmesine rağmen, sonradan Bok Nam'ın çektiği eziyetlere tanık olur ama susar.Zaten geçmişte de susup bencilce kaçmıştır.Son olarak Hae Won, Bok Nam'ın kızının öldürülüşüne tanık olduğu halde hiçbir şey görmediğini söyler ve Bok Nam, Hae Won da dahil herkesten intikam almaya karar verir.


Film, gerilim türünde anılmasına rağmen ağır dramatik bir senaryoya sahip...Daha doğrusu bu dram geriyor insanı..Bok Nam'a yapılan eziyetler, aşağılamalar karşısında herkesin ölmesini dileyeceksiniz!


Üstelik her şeye tanık olan Hae Won'un sessizliği, bencilliği insanı delirtiyor.Hae Won'un ölmesini diledim bütün film boyunca...Bu aralar dramatik senaryo izlemeye takan ben bu filmi, dram türünde beğendim! Büyük ihtimalle de etkisinden uzun süre çıkamayacağım...Sanırım dramatik senaryolara bir süre ara versem iyi olur...İyi Seyirler...

Dikkat! Film, +18 sahneler içeriyor!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder