5 Mayıs 2014 Pazartesi

Friend, The Great Legacy / Friend 2 / 2013


Sung Hoon, babası küçükken öldürülmüş ve bu yüzden çocukluğu annesi ve nefret ettiği üvey babasıyla birlikte geçen genç bir adamdır.




Üvey babasının, annesini sürekli aşağılayıp dövmesi yüzünden genç yaşta kendini korumayı öğrenmek zorunda kalmıştır.Gençliğinin ve asabiliğinin etkisiyle, hiçbir kavgadan çekinmez hatta Kore'nin en güçlü çetesinin üyeleriyle kavga edip budistlerin tapınağına saldırır.Bu tapınakta çalışan din adamı ise Sung Hoon'un çocukluk arkadaşıdır ve onu polise şikayet eder.Sung Hoon, artık 1 yıl hapise mahkumdur.



Joon Suk, eski bir mafya babasıdır.İşlediği  suç yüzünden yıllarca hapis yatmaya mahkum kalır.İçeride bulunduğu süre içinde mafya liderliğini, adamlarından biri ele geçirmiştir ve yeni lider Joon Suk'u Kore'den uzaklaştırmaya niyetlidir.



Joon Suk ve Sung Hoon'un yolu aynı hapishanede kesişir.Joon Suk, Sung Hoon'un annesinin ricası üzerine kimsenin ona zarar vermesine izin vermez.Dışarı çıktıklarında ise birlikte aynı mafyada yer alacak ve birlikte savaşacaktırlar..

Peki Joon Suk, Sung Hoon'un annesini nereden tanıyordur?



Film, Woo Bin'in rol aldığı uzun zamandır beklediğim bir yapımdı.Aksiyon filmlerini beğenmeyen ve bu sıralar drama doymuş ben, bu filmi beğendim.Yalnız vurdulu kırdılı, kanlı sahneler hoşuma gitmedi.Tabi beğenmemde  Woo Bin'in oynamasının da etkisi olabilir, bu konuda objektif olamayacağım :) İyi Seyirler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder