1 Nisan 2014 Salı

Three Days / 2014


Dizi, arabasıyla yolculuk eden orta yaşlı bir adamın, telefonla Kore devlet başkanına ulaşmaya çalışmasıyla başlar.Adam her ne kadar durumun acil olduğunu belirtse de başkana ulaşamaz ve bir kamyon tarafından yoldan çıkarılır.Bu yaşlı adam,başkanın en yakın korumalarından biri olan Ajan Han Tae Kyeong'un babasıdır.







Ajan Han Tae Kyeong, başkanla olan yurt dışı seyahatinden döndüklerinde babasının hastane odasında yoğun bakımda olduğunu öğrenir.Söylenenlere göre, babası direksiyon başında uyuyakalmış ve yoldan çıkmıştır.Bu durum onu çok üzse de başkanın yanına onu korumak için gitmek zorundadır.Başkan, halkıyla iletişimde bulunmak için korumalarıyla pazar görüşmesine çıkmıştır.Ajan Han Tae Kyeong, ne kadar işine konsantre olmaya çalışsa da aklı babasındadır.Babasının fenalaştığını haber veren mesaj geldiğinden ise donakalır.Bu sırada bir saldırgan gelir ve başkana unla saldırır.Ajan Han Tae Kyeong ve arkadaşları olaya müdahale etseler bile saldırı gerçekleşmiştir ve bir yeni mesaj daha gelir, artık Ajan Han Tae Kyeong'un babası ölmüştür.



Başkana gerçekleştirilen bu saldırıdan ve bir üssün Ajan Han Tae Kyeong'u suçlamasından sonra, Ajan Han Tae Kyeong geçici olarak işine ara verir.Üslerin Ajan Han Tae Kyeong'u suçlamasına rağmen başkan onu suçlamaz ve onu babasının cenazesine götürür.Yalnız tuhaf bir soru sorar, babasının öldüğünde yanında hangi tür özel eşyalarının olduğunu...



Ajan Han Tae Kyeong, babasının yasını tutarken yanına Yoon Bo Won, adında genç bir bayan polis memuru gelir ve babasının ölümünde başka bir şeyden şüphelendiğini belli eder.Son olarak o da aynı şeyi sorar; babasının öldüğünde yanında hangi eşyalarının olduğunu ve zarf olup olmadığını...







Memur Yoon Bo Won, Ajan Han Tae Kyeong'un babasını ölmeden önce kaza yerinde görmüştür ve ısrarla ona tam olarak ne olduğunu araştırır.




Ajan Han Tae Kyeong, yaşanılan bu durumlar karşısında şüphelenir ve babasına ne olduğunu araştırırken korkunç bir gerçek öğrenir.Birileri başkana suikast düzenlemeye çalışıyordur.



Ajan Han Tae Kyeong, başkanı bu durumdan kurtarabilecek midir?

Ajan Han Tae Kyeong'un babasıyla başkanın alakası nedir?

Başkanın peşinde olan kişi kimdir?



Dizi güzel, merak uyandırıcı ama ben bu tür dizileri sevmediğim için pek hoşuma gitmedi.Açıkçası olay sarmadı beni, siyasi, aksiyonel şeyler falan,kurtlar vadisini 10 senedir ısrarla izleyen babama göre şeyler bunlar :)) Yani bu tür şeyler izlemek isteyenler için hoş bir tercih olacaktır.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim Ajan Han Tae Kyeong'un konuşurken dudaklarını büzerek konuşması beni sinir etti.Bir türlü ciddi bir kişiliğe bürünemedi gözümde...Sanki pek oturmamış o role göre ama ilk bölümü izleyip çok da eleştirmeyeyim:p

İzlemek isteyenlere "İyi Seyirler!"



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder