14 Nisan 2014 Pazartesi

Hotel King / 2014


Jayden ve arkadaşı, onları dilendirenlerin zorbalıklarına uğramamak için sokakta yeterli parayı toplamaya çalışırlar fakat topladıkları bu para, onları dilendirenleri tatmin etmez.Jayden zorbalığa uğrar ve kendisinden küçük olan arkadaşının zorbalığa uğraması için onun önüne atlar ama bu kötü adamları durdurmaz,tersine onları daha da hırslandırır.Jayden'ın arkadaşı aldığı darbeler sonucu ölmüştür, arkadaşını öldüren kötü adam ise silahını Jayden'a doğrultmuştur ve birden etraf kararır, görüntü gider görüntü geldiğinde ise Jayden kötü adamı öldürmüştür.




Jayden  olayın şokunu atlamadan kapıda yaşlı bir adam belirir.Kendine geldiğinde lüks bir otelde gözlerini açar, ilk başta cennette olduğunu düşünür ama çok geçmeden gerçeği anlar.





Jayden gerçeği anladığında bulunduğu yerden kaçmaya çalışır fakat kapıdaki korumaların onu durdurmasıyla eylemi başarısızlıkla sonuçlanır.Yaşlı adam, Jayden'a eğer oradan ayrılırsa başına geleceklerden bahseder.











Yaşlı adamın söylediklerine göre, Jayden zengin bir otel sahibinin oğludur ama babası onu bir çöp gibi kenara atmış ve annesinin ölümüne sebep olmuştur.Yaşlı adam Jayden a iki seçenek sunar;

Gidip polise teslim olmak; ya hapise ya da kurtulduğu o çöplüğe dönmek

Ya da babasından intikamını almak...






Jayden, babasından intikamını almayı tercih eder ve yeni adı artık Cha Jae Wan dır.Yıllar geçmiştir ve Cha Jae Wan, başarılı bir müdür olmuştur.Çok geçmeden onu  terk eden babasının güvenini kazanır ve onu tuzağına düşürür.Babası neden bunu yaptığını sorduğunda ise, onun oğlu olduğunu söyler ama babası onu kabul etmez.Cha Jae Wan da eğer onu kabul etmezse onu öldüreceğini söyler.












Aradan bir gün geçer ve babası bulunduğu odanın camından düşerek ölür ama Cha Jae Wan'ın bunla alakası yoktur.Cha Jae Wan da dahil herkes bunun bir intihar olduğunu düşünür ama babası öldürülmüştür.



Otelin büyük hisseleri başkanın tek resmi çocuğu Ah Mo Ne'nin üzerine kalmıştır.Ah Mo Ne aptal gibi gözüken,şımarık bir varistir.Hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranmasına rağmen, babasının ölmeden önce en son konuştuğu kişi odur ve kimseye güvenemeyeceğinin farkındadır.



      ( Yaptığım ilk gif, biraz ekranı kaydırmışım ama  olsun:) )

Ah Mo Ne'nin otele gelmesiyle tuhaflıklar başlar.Aradan geçen birkaç gün sonra ölen otel sahibinin odasında her şey eskisi gibi bulunur.Çayı hala sıcaktır, belgelerin üzerine attığı imza ise hala ıslaktır ve o ana ait hiçbir kamera kaydı yoktur.

*Peki otelde tam olarak neler dönüyordur?

*Başkan, Cha Jae Wan'ın gerçekten babası mıdır?

*Başkanı aslında kim öldürmüştür?

*Peki ölen başkanın odasındaki oyun kimin şaheseridir?

*Cha Jae Wan ile Ah Mo Ne arasındaki aşk olacağı söyleniyordur?!Yoksa onlar gerçek kardeş değiller midir?


Dizi güzel bir dizi ama  ilk bölüm benim için fazlasıyla sıkıcı geçti, bunda ilk bölümdeki dramatik sahnelerin çok olmasının da etkisi var tabi:)) Konusunu anlamak için 2. bölüme göz attığımda diziyi tam anlamıyla beğendim.

Yalnız aklımda deli gibi sorular var!İzlemeden konusunu okuduğumda Cha Jae Wan ile Ah Mo Ne arasında aşk olacağı söyleniyordu, bunlar kardeş olmuyorlar mı?Ya da ne dönüyor oralarda!Kardeş kardeş aşık olacak değiller ya!

Neyse...Gerçekleri hep beraber izleyip görelim!İyi seyirler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder