30 Kasım 2014 Pazar

Mourning Grave / 2014


In So, hayaletleri görebilme yeteneğine sahiptir, bu yüzden hayatı çok zor bir hal alır.İlk hayaleti ilkokul yıllarında görmüş, korktuğundan katili söyleyememiş fakat cesedin yerini bulmuştur.Hayaletleri görebilme yeteneği ya da laneti, yüzünden okulda türlü zorbalıklara uğrar ve  ailesi tarafından yurt dışına gönderilir.Fakat hayaletler onun peşini orada da bırakmaz.Kore'ye amcasının yanına dönüp orada lise eğitimine devam etmeye karar verir.


In So, ne kadar hayaletlerden burada da uzak durmaya çalışsa da okulda yaşayan Sae Hee adlı bir hayalet onu korkutmaz ve onunla arkadaş olur.In Son'un yeni sınıfında zorba kişilikler vardır, gözlerine kestirdikleri güçsüzleri ezerler ve kimse hiçbir şey görmemiş gibi davranır.Fakat okuldaki intikamcı, maskeli hayalet bu zorbaların peşindedir.Peki  maskeli hayalet kimdir? Ve neden zorbaların peşindedir?


Film, tür olarak korku ve gerilim türünde...Yalnız korku ve gerilime yönelik hiçbir sahne göremedim ben..Hatta güldüğüm sahneler bile oldu.Bir de filmin başından maskeli hayaletin kim olduğunu tahmin edince pek hoş gelmedi..Dramatikti, tuhaf bir sonu vardı, çerezlikti...Yani boş zamanlarda izlenebilecek bir yapım...Tercih sizin...  :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder