1 Mart 2014 Cumartesi

W2Beauty'de İndirim var!




Kore menşeli ürünlerin yer aldığı W2beauty'de birçok üründe  %10 indirim var! Acele edin indirim sadece 1-7 Mart arasını kapsıyor!

Ayrıca kazancınızı arttırmak, Kore'den sipariş edebileceğiniz site olan W2beauty'e 07565312 koduyla kaydolun ve 30$ ve üzeri alışverişlerde 5$lık indirim kazanın!Kayıt olmanızın hemen ardından facebook sayfasını beğenirseniz 1$lık daha indirim kazanacaksınız ve toplam kazancınız 6$ olacaktır.Ayrıntılı bilgi almak için  önceki yazıma tıktık.

Nasıl kayıt olurum, nasıl alışveriş yaparım, W2beauty'nin avantajları nelerdir? sorularının cevabı için tıktık.

Alışverişimin tamamını görmek için tıktık.

 Missha M Perfect Cover BB Cream hakkındaki yazım için tıktık. 

A'pieu Kissable Tint Stick hakkındaki yazım için  tıktık.

Etude House Bling Bling Eye Stick hakkındaki yazım için tıktık. 

Shara Shara Fresh Girl's Heating Pore Clear hakkındaki yazım için tıktık.

W2beauty'nin sayfasını ziyaret etmek ve ürünlere göz atmak için tıktık.

!Uyarı:Türkiye'deki gümrük yasağından Alice'e bahsettim ama siz yine de her ihtimale karşı, leave mesaj kısmına
"koregunluklerim.blogspot.com"s owner Sibel from Turkey sponsored me and said that I won't have any problems about custom issues as long as I mention her name " yazarsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

!Unutmadan:  W2beauty'nin sahibi Alice, facebook sayfasında sürekli çekilişler düzenliyor.Çekilişlere katılmak ve sonraki çekilişleri takip etmek için W2beauty'nin facebook sayfasını beğenin!W2beauty'nin facebook sayfasını beğenmek için tıktık.


!Not: Bazen sponsor kod kutucuğunun kayıt olurken çıkmadığı hakkında mail alıyorum, eğer aynı sorun sizde de yaşanırsa farklı bir tarayıcıdan kayıt olmayı denediğinizde sorun düzelecektir.


Herkese mutlu alışverişler!:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder