24 Mart 2014 Pazartesi

God's Gift - 14 Days / 2014


Soo Hyun, bir televizyon şirketinde çalışan başarılı bir annedir, aynı zamanda avukat bir eş ve dünyalar sevimlisi bir kız çocuğuna sahiptir.Soo Hyun'nun çalıştığı program, cinayetler ve katiller üzerinedir, bir nevi Müge Anlı gibi düşünün..




Soo Hyun'un eşi  oldukça başarılı bir avukattır ve katilleri savunur, onların idam cezası almasının adil olmadığını ayrıca kesin deliller bulunmadan kimsenin tutuklanamayacağını savunmaktadır..Katıldığı bir tv programında da bunu dile getirmekten çekinmez, çıkışta ise cinayete kurban giden bir çocuğun annesinden domatesli saldırıya uğrar.







Soo Hyun, kızı Saet Byeol için fazlasıyla diktatör bir annedir.Saet Byeol, sürekli derslerinde başarısız olur, arkadaş edinemez.Soo Hyun ise onu bir özel dersten diğerine sürükler, oynayıp eğlenmesine izin vermez.Bu durum Saet Byeol için oldukça can sıkıcıdır, okula gitmeyip engelli bir arkadaşıyla, engelliler için yapılan etkinliğe gider.Tabi hemen sonrasında annesine yakalanır ve annesi bir daha engelli çocukla görüşmemesini ister ve Saet Byeol ise bu durum karşısında altına kaçırır.



Soo Hyun, çaresiz en yakındaki kafeye gider.Kafede onlardan başka kimse yoktur ve orada çalışan kadın Soo Hyun'a, yakında en değerli şeyini kaybedeceğini söyler.Soo Hyun sinirlenir ve oradan ayrılır.





Dong Chan, görevinden ayrılmış eski bir dedektiftir.Aynı zamanda abisinin cinayet işlediğine şahit olmuş ve cinayetin aydınlatılmasına yardımcı olmuştur.Olaydan sonra annesiyle bir daha görüşmez ve şahıslara özel dedektiflik yapar, aldatan eşin fotoğraflanması gibi...



Soo Hyun'un çalıştığı tv programının son günlerdeki konusu art arda işlenen cinayetlerdir.Birbirini tanımayan üç ayrı kadın cinayete kurban gitmiştir.Program esnasında kanala katil telefonla bağlanır.Sıradaki kurbanın diğer kurbanlardan farklı olduğunu söyler ve sesini duyurduğunda bu kişinin Soo Hyun'un kızı Saet Byeol olduğu öğrenilir.












Aradan 7 gün geçtiğinde de Saet Byeol gölde ölü olarak bulunur.Soo Hyun, kızının ölümüne dayanamaz ve intihar etmeye karar verir, yan iskelede ise Dong Chan bağlanıp iskeleleden atılmak üzeredir, ikisi de kısa zamanda kendilerini suda bulurlar.Çıktıklarında ise onları bekleyen gerçek inanılmazdır.Saet Byeol'un ölümünden 14 gün öncesine dönmüşlerdir.Peki Saet Byeol'un ölümünü engelleyebilecekler midir?






Dizinin konusunu spoiler vermemek adına çok detaylı anlatmadım çünkü konuyu iyi anlatabilmem için 3 bölüm birden anlatmam gerekecekti, bu da izlemek isteyenler için can sıkıcı olacaktı.Diziye gelirsek bayıldım!Normalde böyle dramlı, gerilimli dizi-filmleri sevmem ama bu dizi oldukça sürükleyici geldi bana!Nefes almadan art arda yayınlanan bölümlerini izledim! "Yeni bölüm ne zaman gelecek?Katil kim?Kız kurtulacak mı?" diye meraktan ölüyorum!Kesinlikle izleyin :)


Son olarak Saet Byeol'un odasını çok kıskandım, şekil itibariyle hayallerimdeki tavan arası oda, içerik farklı tabi :D



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder