6 Şubat 2014 Perşembe

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition




Tabletler, son zamanlarda bilgisayarlardan daha popüler.Çantaya koyulabilir boyutta olmaları, e-maillerinizi kontrol edip, yapılacak işleri rahatlıkla yapabilme ve  her an her yerde e-kitap okuma, film-dizi izleme olağanı sağlaması onları çekici kılıyor.Tablet dünyasında son zamanlarda en çok dikkatimi çeken ürün hiç şüphesiz Samsung'un android tabanlı tableti Galaxy Note 10.1 2014 Edition oldu.Tabi ki S-Pen özelliğini duyup da etkilenmemek elde değildi. Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition’ı diğer bütün tabletlerden farklı kılan bu özellikle, karikatür-çizim yapılabilme, ders notları üzerinde karalama ve not alabilme, ekran görüntüsünü de alıp üzerine yazılar yazabilmesi ürünün en büyük artılarından biri...  Ayrıca Galaxy Note 10.1 2014 Edition sağlam bir yapıya sahip, ekranı Gorilla Glass 3 teknolojisi ile çizilmeye ve darbelere karşı dayanıklı.Kamera kalitesi de bir tablete göre hiç fena değil.Cihazın wifi çekim kalitesi ve hızı da oldukça başarılı.Menüler arası geçişler ve uygulama açılış kapanış hızları  iyi. Etkilendiğim ikinci özellikse; ekranı  bölerek farklı uygulamaları aynı anda çalıştırabilme imkanı vermesi, yani tek ekranda birkaç uygulama çalıştırmaya olanak vermesi.Şarj süresi, kullanıma göre değişir ama genel olarak şarj süresi de başarılı. Ses kayıt konusunda da başarılı bir cihaz, konferanslar,dersler  gibi kayıt yaparken oldukça işe yarayacaktır. Bunların yanında Samsung cihazla birlikte  pek çok yazılımı da ücretsiz sunuyor.S-PEN, arttırılabilir hafıza, başarılı ses kaydedebilme daha iyi kamera ve flaş ve android severseniz Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition sizin için harika bir tercih olacaktır.

Siz de, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition için kampanyalardan yararlanabileceğiniz Turkcell sayfasına göz atın 24 ay taksitle, faturaya yansıtılarak satın alma avantajlarından faydalanın!

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/tabletler/samsung-galaxy-note-10-1-new-edition?utm_source=koregunluklerim&utm_medium=blog&utm_campaign=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder