7 Şubat 2014 Cuma

After School Bokbulbok / After School Luck or Not / 2013


Kim So-Eun yani asıl kızımız, kendi halinde, sessiz bir kızdır.Bir gün ders esnasında bir güvercinle davetiye gelir.Davetiye Bbobkiboo Kulübü'nden gelmiştir ve kulübe katılması isteniyordur.Hayatında ilk kez bir yere davet edildiği için biraz tereddüt etse de asıl kızımız kulübe gider.
Bbobkiboo:Seçilmiş kulüp




Kim So-Eun, kulübün kapısını açar açmaz mest olur, gül yaprakları uçuşmaya başlar:)) Çünkü kulüpte birbirinden yakışıklı genç çocuklar yer alıyordur.



Asıl kızımız Kim So-Eun, gördüğü yakışıklılar karşısında bir süre afalladıktan sonra tam kaçmaya hazırlanıyorken, kulübün çiçek çocuğu Yoo II, ani bir hamleyle onu içeri çeker.Önce hoşgeldin diye elini uzatır, tam asıl kızımız elini uzatırken birden elini çeker ve kulübün öneminden bahseder, tabi yakışıklı, muhteşem olduklarını vurgulayarak...



Bir anda grubun asisi Seo Kangjoon, elinde katlanmış bir kağıt ve kalemle yanlarına gelir ve ters bir şekilde Kim So-Eun'dan kağıda adını yazmasını ister.Afallayan asıl kızımız heceleyerek adını yazar, hemen ardından katlı kağıt açılır ve asıl kızımız tuzağa düştüğünü ve fark etmeden anlaşmayı imzaladığı anlar ama artık çok geçtir, kulübe kayıtı tamamlanmıştır.





Kulübün tuhaf kuralları vardır.Bu kurallara göre her gün kutudan bir görev seçilip yerine getirilecektir.Yapılması gereken toplam 100 görev vardır ama asıl kızımız hala birkaç şeyi merak etmektedir "Niçin bu görevleri yapmaktadırlar ve neden asıl kızımız seçilmiştir?". Sorudan öncesine kadar herbiri gülümseyen ve özgüven patlaması yaşan gurubun birden yüzü asılır, hepsi birbirine bakar, söyledikleri tek şey ise bunun sır olduğudur...

Kulübümüzün çiçeği olayları geçiştirerek asıl kızımıza kulüp üyelerini tanıtır.Tabi ki üyeleri yağlayarak, ballayarak bir güzel över.

Kulübümüzün asisinin adı, Seo Kangjoon'dur,kendisi karizmanın yıldızı olarak tanıtılır.Zaten kulübün duvarında da motoruyla çekilmiş karizmatik bir fotoğrafı vardır fakat gerçek asıl kızımızın gözünden şöyledir...



Kulübün beyni, zeka küpü Han Jae Hee'dir.Her yerde her şekilde matematik problemi çözer.Kutudan kart çekiyorken bile hesaplama yapar.Her ne kadar zeki gözükse de gerçek asıl kızımızın gözünden şöyledir.




Kulübün gülüşü ve samimiyetiyle kızların kalbini fetheden, genel artisti Gong Myung'dur.Sanat anlayışı oldukça farklıdır.Nasıl mıdır? Ve asıl kızımızın gözünden...




Yoo II, herkesi tanıttıktan sonra sıra ona gelmiştir ve asıl kızımız Kim So-Eun'un onu tanıyacağından adı gibi emindir.Fakat Kim So-Eun, onu tanımaz.Yoo II, kendine göre okulun en harika çiçek çocuğudur ve mükemmel bir sese sahiptir.Öyle çiçek çocuktur ki kız erkek demeden herkese hitap eder.Herkese derken ciddiydim!Ve asıl kızımız Kim So-Eun'un gözünden...




Neredeyse kulübümüzün en sapık üyesini unutuyorduk!Kang Tae Oh, asıl kızımız Kim So-Eun'un karşısına bir köpek kılığından çıkar ve tuhaf bir şekilde köpek taklidi yapar.Hatta genel artistimiz Gong Myung, Kang Tae Oh'u grubun köpeği olarak tanıtır ama aslında kendisine kutudan köpek olma görevi çıktığı için öyle davranıyordur.



Anlayacağınız kulüpte bir tane akıllı yoktur ve Kim So-Eun kendi isteği dışında zoraki olarak kulübün lideri olmuştur.



Peki Bbobkiboo Kulübü, neden hoşlanmadıkları görevleri yerine getiriyorlardır ve neden etraflarında o kadar kız varken asıl kızımızı seçmişlerdir.Peki ya sır?Bbobkiboo Kulübü tam olarak neyi saklıyordur?


Dizi, harika bir mini dizi...12 bölümden oluşuyor ve her bölüm yaklaşık 13-14 dakika...Romantik komedi türünde harika bir dizi olmuş bence!Birkaç gün önce, Misaki ile birlikte izledik, gülme krizlerine girdik, sonra pat diye drama bağladı bir baktım Misaki'nin gözleri dolmaya başlamış ben de tık yok!Şimdi heyecanla yayınlanacak son bölümü bekliyoruz:))  








Bir de bunu söylemeden geçemeyeceğim; kulüpteki bayraklar arasında Türk bayrağını görmek de mutlu etti bizi, bayraklar görünür görünmez hemen gözlerim Türk bayrağını aradı, tam hainler Türk bayrağını koymamışlar diyecektim ki bayrağımızı gördüm, sevindim :)) Diziyi kesinlikle izleyin çok eğleneceksiniz!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder