11 Şubat 2014 Salı

Etude House- Bling Bling Eye Stick





Merhaba arkadaşlar, bugünkü tanıtımımız Bling Bling Eye Stick'e ait ve benim bayılarak kullandığım bir ürün! :)) Kore markası “Etude House” u duymayanımız yoktur herhalde…Birçoğumuz bu markayı bb kremlerle tanıdık, oldukça kaliteli bir marka.

Bling Bling Eye Stick'den bahsedecek olursak; öncelikle ürün çevirmeli açılabilir-kapanabilir bir yapıya sahip ve 6 farklı rengi var.Bendeki, Bling Bling Eye Stick'in numarası 10



Rengi çok hoş ve hoş bir ışıltısı var.Sanki içinde minik minik simler varmış gibi ışıldıyor ama etrafa dökülen saçma sapan simler yok.Çok bastırmadan kolaylıkla sürülebiliyor.Hem gözaltına hem de göz kapağına uygulanabiliyor.




Etude House- Bling Bling Eye Stick #10 tenimde duruşu;





Kağıda sürdüğümde ilk hali ve dağıtılmış hali




Işıltıyı daha iyi görebilmeniz için yakından çekim :)





Ürünün fiyatı  yalnızca 7$ ...Ürünü Kore menşeli ürünleri rahatlıkla bulabileceğiniz bir site olan W2beauty'den aldım, sipariş ettiğiniz ürünler gümrükte hiçbir sorun yaşamadan rahatlıkla geçiyor ve evinize teslim ediliyor.Üstelik sitede freeship özelliği de var(kargo ücreti yok!)

Siz de Kore menşeli ürünleri, Kore'den sipariş edebileceğiniz site olan W2beauty'e 07565312 koduyla kaydolun ve 30$ ve üzeri alışverişlerde 5$lık indirim kazanın!Kayıt olmanızın hemen ardından facebook sayfasını beğenirseniz 1$lık daha indirim kazanacaksınız ve toplam kazancınız 6$ olacaktır.Ayrıntılı bilgi almak için  önceki yazıma tıktık.

Nasıl kayıt olurum, nasıl alışveriş yaparım, W2beauty'nin avantajları nelerdir? sorularının cevabı için tıktık.

Alışverişimin tamamını görmek için tıktık.

 Missha M Perfect Cover BB Cream hakkındaki yazım için tıktık. 

A'pieu Kissable Tint Stick hakkındaki yazım için  tıktık.

W2beauty'nin sayfasını ziyaret etmek ve ürünlere göz atmak için tıktık.

Ayrıca W2beauty'nin sahibi Alice, facebook sayfasında sürekli çekilişler düzenliyor.Çekilişleri takip etmek için facebook sayfasını beğenin!W2beauty'nin facebook sayfasını beğenmek için tıktık.

!Uyarı:Türkiye'deki gümrük yasağından Alice'e bahsettim ama siz yine de her ihtimale karşı, leave mesaj kısmına
"koregunluklerim.blogspot.com"s owner Sibel from Turkey sponsored me and said that I won't have any problems about custom issues as long as I mention her name " yazarsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Mutlu alışverişler!:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder