22 Ağustos 2014 Cuma

My Secret Hotel / 2014



 Nam Sang Hyo, lüks bir otelde bölüm şefidir.Zamanını düğün organizasyonları yaparak geçirir.İşleri yolunda gidiyorken bir söylenti bütün işleri bozar.Söylentiye göre otelde evlenenlerin belirli bir yüzdelik kısmı 3 ay gibi bir sürede boşanmaktadır ve bu durum   Nam Sang Hyo'nun yaptığı gizli bir anketin basına sızdırılmasıyla da desteklenmektedir.

Nam Sang Hyo, işlerin kötüye gidişi karşısında otelin reklamını yapmak için bir kampanya düşünür.Üst sınıf güzel bir kız ve onun yakışıklı damat adayıyla herkesi kıskandıracak bir organizasyon hazırlamaya karar verir.Oldukça yakın bir tarihte düğünleri vardır zaten... Nam Sang Hyo, kızla tanıştıktan kısa bir süre sonra onun damat adayıyla tanışır.Taaa taaa taaa dammm beklenen damat adayı, Nam Sang Hyo'nun 7 yıl önce boşandığı eski kocası Koo Hae Young'dır.



Tabi Nam Sang Hyo'nun  eskiden evli olduğunu kimse bilmemektedir.İkisi de bozuntuya vermemeye çalışır ama bizim asıl kızımız delirir.Eski kocasının evleneceğini duyduğu için sarhoş olana kadar içer ve herkesin önünde patronu Jo Sung Gyeom'a evlenme teklif eder.


Ve düğünün yerini iptal ettirmeye çalışır tam başarılı olacakken Jo Sung Gyeom ile karıştığı dedikodu sonucu kıskançlık krizine giren Koo Hae Young iptal etmekten vazgeçer.




Nam Sang Hyo için artık yapılacak hiçbir şey kalmamıştır.Eski kocasının düğününün herbir ayrıntısından kendisi sorumludur.Kendi elleriyle eski kocası Koo Hae Young'ı evlenmeye yollarken hiç beklenmedik bir olay olur.Bir ceset cam tavandan tam Koo Hae Young'ın önüne düşer... 




Peki bundan sonra ne olacaktır?

Bu diziyi şans eseri görüp izlemeye karar verdim, aslında izlemeyi düşündüğüm, bitmiş bir ton dizi vardı ama  birden karşıma çıkınca izlemekten alamadım kendimi hem de asıl kıza You came from the stars dizisinden beri sinir olmama rağmen!Ve iyi ki izlemişim!İlk bölümüne bayıldım!Yoo In Na'nın hareketleri biraz aşırı gelse de dizideki karakterini beğendim.Asıl erkek ve 2. roldeki erkekte beğenilecek tipler..Kimin tarafını tutacağıma karar veremedim!Tarafsızım :)

Tabi her Kore dizisinde olduğu gibi bu dizide de aşk üçgeni var, hem romantik komedi türünde hem de gizem hakim :) İlk bölüm için düşüncelerim bunlar..Umarım böyle güzel ilerler bölümler :)

Not: Afiş size de Master's Sun ı hatırlattı mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder