1 Eylül 2013 Pazar

Her Legend / 2013


Jung Soo'nun annesi bir barda şarkı söylemektedir ve sahnedeyken aniden bayılır.Jung Soo, annesinin başında o kendine gelinceye kadar bekler.Annesi rahatsızdır ve ameliyat olmazsa ölecektir.





Jung Soo ve annesi Seoul'e gitmeye karar verirler.Jung Soo neden gittiklerini bilmese de annesi biliyordur.Jung Soo'nun babasıyla görüşmek için...Jung Soo'nun annesi, Jung Soo'nun babasını beklerken bir araba yanaşır ve baba içinden başka bir kadınla iner.Jung Soo'nun annesi onlara görünmemek için arkasını döner ve o sırada Jung Soo kaybolur.





Jung Soo, sadece özel davetlilerin girdiği alana girmiştir ve güvenlik görevlisi sorun çıkartır ve o sırada Jung Soo'nun babası gelir ne olduğunu anlayamaz, sadece sorun çıkarmamalarını söyler ve gider.




Jung Soo ve annesi evlerine geri dönerler.Annesi eve döndükten sonra rahatsızlanır ve vefat eder.Jung Soo'nun sahip olduğu tek akrabası dayısıdır ve dayısı onu yanına alır.Bütün dram dizilerinde olduğu gibi bunda da Jung Soo'nun yengesi Jung Soo'yu istemez.Sürekli kaba, aşağılayan sözler kullanır.



Jung Soo'nun yengesinin istememesinin belirli nedenlerinden biri ekonomik durumudur.Her gün zorbalar kapıya dayanıp sorun çıkartır.Yine böyle bir günde Jung Soo'yu zorbalara karşı yengesini korur ve zorbalar onu kaçırır.



Jung Soo kaçırılırken tuvaletinin geldiğini söyler, araba durunca kaçmaya başlar tabi zorbalar da peşindedir.Yola çıktığında ise bir arabayla bayan yaklaşır, Jung Soo ondan yardım ister.Bu bayan biyolojik babasının eşidir, peki ona yardım edecek midir?




Dizi güzel ama ben dram izleyemediğim için pek bana uygun değil.İllaki ilerleyen bölümlerde aşkın ve dramın dibine vuracaklar, benim kalbim bunları kaldıramaz:( Ama dram sevenler için hoş bir tercih olacaktır ve unutmadan içerisinde bol bol aşk da var!İyi Seyirler!! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder