14 Eylül 2013 Cumartesi

Waking Love Up /2011


Dizi, uyuyan prensle başlar ve Xiao Bei uyuyan güzel masalında olduğu gibi prensi öper.Masala göre prensin uyanması gerekir ama prensimiz kurbağaya dönüşür.Tabi bunların hepsi bir rüyadır :))Asıl kızımız, prenses seçimi yapılacak bir yarışmaya gitmek için  karpuz kamyonunda yolculuk ediyordur ve yolda inmesi gerekir.Rüyanın verdiği şapşallıkla ayakkabılarını kamyonda unutur.


Bir de bunlar yetmezmiş gibi günlük güneşlik havada küçücük çamur birikintisinden hızlı bir araç geçer ve asıl kızımızın kıyafetini berbat eder.Asıl kızımız bir sinirle atlar bisikletine ve arabayı takip etmeye başlar.Bir de deli gibi arkasından bağırır "elbisemi eski hale getir"diye...


Asıl kızımız binbir güçlükle otele yetişir ama üzerindeki kıyafetlerle içeri giremez.Güvenlik görevlisiyle uğraşırken kaçar ve tam düşerken onu Müdür Ji kurtarır.Kendisi aynı zamanda da ünlü biridir ve sahne adı Eric'tir ve asıl kızımız yarışmayı kazanırsa Eric'in partneri olacaktır.Eric iş yerindeki en iyi kişilerden biridir ve asıl kızımıza jest olarak elbise hediye eder.Asıl kızımız o kadar şanslıdır ki gittiği otelde ayakkabı satan reyonda tanıdığı bir arkadaşı da vardır.

Arkadaşı asıl kızımıza sınırlı sayıda üretilen özel sipariş ayakkabılardan birini denetirken birden kötü kalpli prens rolünde Tian Xiang Qi ortaya çıkar ve asıl kızımızı azarlar.Tian Xiang Qi aynı zamanda asıl kızımızın kıyafetini berbat eden kişidir.Tian Xiang Qi, ukalalık ve kibirlilikte o kadar ileriye gider ki asıl kızımız ayakkabıyı satın almazsa arkadaşını şikayet edecektir.


Asıl kızımız böylesine zor bir durumdayken iyi kalpli ve yakışıklı prensimiz Eric tekrar ortaya çıkar ve onu asıl kızımıza hediye olarak alır.Tabi bu Tian Xiang Qi'ne karşı açılmış bir savaştır.Ayakkabıyı sipariş veren de bayan müdür Zhi Qing 'dir.


Ama asıl kızımız beni delirtecek salaklığını yapar ve ayakkabıyı orada unutup yarışmaya koşar adımlarla gider.Peki salaklığı bitti mi sanıyorsunuz hayır bitmedi yarışma sırası ona geldiğinde kendinden geçmiş bir şekilde yerinden kalkar ve çantasını rastgele fırlatır o da bir müdürün yüzüne çarpar-etraf müdürden geçilmiyor:))-Peki ya şimdi bitti mi hayır bitmedi!Sahnedeki merdivenlerden sanki sokakta koşuyormuş gibi inerken düşer ve birkez daha beni sinir eder.

Hepsi bu kadar diye düşündüyseniz yanıldınız.Aptal asıl kızımız yerinde iki dakika duramaz ve film yönetmeninin yanına koşar.Onunla baya saçma sapan bir muhabbet ettikten sonra sahneye geri döner ve bir hikaye anlatmaya başlar.Hayatının 20 yılını kapsayan rutin şeylerin taklidini yapar.Oldukça etkileyicidir, doğal olarak da jüri ondan etkilenir bir kişi dışında!Bayan müdür Zhi Qing, onun seçilmesini istemez ve gereksiz triplere girer jüriden çekilir-hep kıskançlığından-.Ama Eric asıl kızımızdan fazlasıyla etkilenmiştir ve onu finale bırakır.


Her şey iyi gidiyorken asıl kızımıza bir telefon gelir.Yaşadığı köy satılıyordur.Hem de Tian Xiang Qi tarafından!Kötü kalpli bayan müdürümüz Zhi Qing , asıl kızımıza eğer muhtarı ikna ederse ilk 10da yer alabileceğini söyler.Asıl kızımız Türk filmlerindeki fakir ama gururlu genç edasında bu teklifi reddeder ve otelin kapısında bekleyen muhtar-kardeşinin yaptığı protestoya dahil olur.Tabi bu durumdan Tian Xiang Qi hiç hoşlanmaz hemen polisi aramalarını söyler.Bu sahnede yakışıklı iyilik perisi prensimiz tekrar ortaya çıkar ve onlara yardımcı olmak için gitmelerini söyler.

Zhi Qing ve Tian Xiang Qi nişanlanmayı düşünüyorlardır ama yakışıklı prensimiz de o çirkin mi çirkin kötü mü kötü bayan müdürümüz Zhi Qing den hoşlanıyordur.

*Tian Xiang Qi, köyü ele geçirebilmek için asıl kızımızla uğraşırken ona aşık olacak mıdır?

*Peki aşık olursa buna kötü bayan karakterimiz Zhi Qing 'in tepkisi ne olacaktır?

*En önemlisi yakışıklı prensimiz Eric hala kötü bayan karakterimiz Zhi Qing'e aşık olmaya devam edecek midir yoksa doğru yolu bulup asıl kızımızı seçecek midir?


Dizi tam tamına 40 bölümden oluşuyor ve romantik komedi türünde...Yeni çevrilmeye başlamış 10 bölüm çevrilmiş bile!İzlemenize yardımcı olması için bir tanıtıcı video paylaşıp yazımı sonlandırıyorum.İyi Seyirler!! :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder