30 Eylül 2013 Pazartesi

The Heirs 2013 Tanıtımı!!




İlk bölüm hakkındaki yorumumu okumak için tıklayın.Uzun zamandır Kore severler arasında Lee Min Ho ve Park Shin Hye'nin yer alacağı proje  "The Heirs" dizisi konuşuluyor.Bildiğiniz gibi ikili Kore dizi sektörünün en iyilerinden...




Aslında, bu dizi hakkındaki gelişmeleri takip etmeme rağmen yayınlanmadan bloga yazmak istememiştim.İzleyip ilk izlenimlerimi paylaşmayı düşünüyordum ama daha sonra yakın bir zamanda yayınlanmaya başlayacağını duyup hemen yazmaya karar verdim-tabi izleyince de ilk izlenimlerimi blogda yayınlayacağım-.Bu sene her ne kadar kendimi kpss ye adamaya karar versem de bu ikiliyi kaçıramam :p


Konusuna gelecek olursak; varlıklı ailelerden gelen liselilerin aşk,okul ve arkadaşlık hayatını anlatıyor.İnternette dolaşan dedikodulara göre; "Gossip Girl" ve hepimizin en çok sevdiği dizilerden biri olan "Boys Over Flowers" karışımı bir dizi olması bekleniyor.Boys Over Flowers deyince aklıma F4 ve erkek gibi cesur olan asıl kızımız Geum Jandi geliyor."Gossip Girl" zaten dedikodu ...Ortaya oldukça eğlenceli bir yapım çıkacağa benziyor :)



Karakter analizine gelecek olursak;



Kim Tan (Lee Min Ho)

Empire Group'un varisidir. Küstah ve hep kendini düşünen biridir. Buna rağmen üvey ağabeyi Kim Won'un gölgesinde kalmıştır. Durumu kötü olmasına rağmen Cha Eun-sang'a aşık olmuştur-Min Ho, Boys Over Flowers'daki rolünde olduğu gibi yine zengin, bakalım burada da zorba ruhu olacak mı? :)-.




Cha Eun Sang (Park Shin Hye) 

'Fakirliğin varisi' ve Empire Group'un temizlik işlerine bakan kadının yani hizmetçisinin kızıdır. Chan Young ile birlikte büyümüştür ve iki ayrıcalıklı erkek, Kim Tan ve Choi Young-do ile bir aşk üçgeninde kalmıştır-sadece ben Geum Jandi ruhu sezmiyorum dimi?:)-.



Choi Young Do (Kim Woo Bin)

Lüks bir tatil yerinin varisidir. IQ'su 150'dir.Fakat zekasını derslerini geçmek yerine arkadaşlarını küçük düşürmek ve rahatsız etmek için kullanmaktadır-kesin favorim sen olacaksın, gıcık karakterlere zaafım var:))-.



Yoon Chan Young (Kang Min Hyuk)

Empire Group'un sekreterinin oğludur. Kim Tan'ın eski kız arkadaşı Lee Bo-na'ya aşık olan Cha Eun-sang'ın en yakın arkadaşıdır.



Kim Won (Choi Jin Hyuk)

Empire Grup'un şu anki başkanı ve Kim Tan'ın üvey abisi. Kim Won'un annesi ölmüş ve Kim Won, Empire Lisesinde öğretmen olan Jeon Hyun Joo ile sevgili.



Lee Bo Na (Krystal)

 Şu anda Yoon Chan Young ile çıkan, Kim Tan'ın eski sevgilisi. Bankalar Holdinglerinin mirasçısı-içimden bir ses senin dizinin kötülükte sınır tanımayan kız karakteri olacağını söylüyor!!- .



Rachel Ryu (Kim Ji Won)

Büyük Otel Grubu'nun mirasçısı, Kim Tan ile nişanlı ve ona karşılıksız bir aşk besliyor. Annesi otel grubunun başkanı ve Choi Young Do (Rachel'in kan bağı olmamasından dolayı üvey abisi) adında bir oğlu olan Oteller zincirine sahip bir adamla ikinci evliliğini yapmış-kesin bu kız beni dizi boyunca delirtecek, hissediyorum!!-.



Lee Hyo Shin (Kang Ha Neul) 

Başsavcının oğlu ve öğrenci temsilcisi.Kim Tan’ın abisi Kim Won ile sevgili olan öğretmeni Jeon Hyun Joo'u karşılıksız seviyor.




Choi Young Do (Park Hyung Shik)

Rachel'ın abisi, oteller zincirinin mirasçısı.



Jeon Hyun Joo ( Im Joo Eun)

Empire Lisesi'nde bir öğretmendir. Dışarıdan aklı başında ve havalı görünen fakat gerçek hayatta az biraz garip olan biridir. Yapmasını bildiği tek şey çalışmak olsa da keskin zekası ile Kim Won'un dikkatini çekmektedir.

Şimdi de tanıtım videolarımızı ekleyelim;









Son olarak, Allah hepimize "Park Shin Hye" şansı versin...Dizi yayınlanmaya başladığında tekrar görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder