28 Eylül 2013 Cumartesi

Otomen 2009


Otomen; kalem,kılıcı kullanmakta usta bir Japon çocuğudur.Gerçek bir erkek gibi davranmak için, yemek yapmak,dikiş dikmek gibi kızsal yanlarını saklayıp erkeksi görünmeye çalışır.



Asuka, kız oyuncaklarıyla oynayan erkek bir çocuktur.Babasının en sevdiği kiraz ağacının dalını kırar ve babasına bunu itiraf etmek için korkarak yanına gider.Babası, Asuka'nın dürüstlüğü karşısında çok etkilenir, dürüstlüğün 1000 kiraz ağacı dalından bile daha değerli olduğunu söyler.Asuka'nın annesi de bu durumdan etkilenir ve pahalı bir çanta aldığını itiraf eder.

İtiraf sırası Asuka'nın babasındadır, sizce o ne itiraf eder?Birçoğunuzun aklına aldatma mevzusunun geldiğine emininim ama onu değil, her zaman bir kadın olmak istediğini itiraf eder ve evden ayrılır. 



Tabi, bu durumda Asuka'nın annesi fenalaşarak bayılır ve Asuka'dan tam bir erkek olmasını ister.


Seneler geçmiş Asuka büyümüş ve Japon dövüş sanatlarından biri olan kendoda en iyilerden olmuştur.Artık onun muhteşem ders notları, yakışıklı bir yüzü ve fazlasıyla da popülerliği vardır.Liseler arası kendo yarışmasını kazanır ve bir üst tura kalmaya hak kazanır.



Yarışma salonundan çıktığında Miyakozuka adlı bir kızın Ariake adlı bir çocuğa yapılan zorbalıklara dayanamayıp zorbalara kafa tuttuğunu görür ve kıza yardım eder.Kızla küçük bir sohbetten sonra kız yanından ayrılır ve Asuka kıza aşık olduğunu farkeder.


Bir gün dersteyken sınıfa yeni bir nakil öğrenci geleceğini öğrenir.Bilin bakalım bu nasıl öğrenci kimdir?Tabi ki aşık olduğu kız Miyakozuka'dır.Miyakozuka ise Asuka'nın tam tersi bir kişiliğe sahiptir.Kızsal yetenekleri berbat denecek kadar kötüdür ama harika bir dövüş yeteneğine sahiptir.Peki bundan sonra ikilimizin ilişkisi nasıl ilerleyecektir?



Eğer ben gülmek istiyorum diyorsanız harika bir dizi!2 sezondan oluşuyor; 1.sezon 8, 2.sezon 4 bölüm...Japon dizilerini izlediyseniz komedi dizileri saçma komik olur.Bu dizi de onlardan!



*Şu anda adını hatırlayamadığım egoist kız :))


*Miyakozuka ve Asuka'nın birbirine yakınlaşması için her şeyi yapan manga çizeri sınıf arkadaşlarının hayalet kılığına girmesi...






Sonrasında; hayaleti görünce onu tekmeleyen Miyakozuka:))


*Miyakozuka'nın muza basıp harika düşüşü :))


*Saçma sapan dil hareketleriyle İngilizce konuşan öğretmen :))


*Asuka'nın annesinin tuzakları :))





*Sevimli tombiş bazen rehber bazen müzik öğretmeni :))



İyi Seyirler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder