31 Ağustos 2013 Cumartesi

The Queen of SOP / Sheng Nu De Dai Jia / 2012


Lin Xia Jie, çalıştığı iş yerinden nefret eder.Pazartesi sendromunu tam anlamıyla yaşar ama yaşamak için paraya ihtiyacı vardır yani işe gitmek zorundadır.İş yerinde çaylak grubunun içindedir.Kariyerinde hayatta kalmak için ofis bayanının takip etmesi gereken 3 şey vardır.


1.Patronun ruh halini bilmen gerek ama patronun ruh hali borsa kuru gibi dalgalıdır.
2.Slaytı öğrenmen gerek.
3.Zamanı en iyi şekilde kullanmalısın.Bir ahtapot ruhu gibi en iyi şekilde olmalı.Aynı anda 8 işi yapabilmelisin.



Lin Xia Jie, bu şartların hepsini sağlamak zorundadır ve sağlar da...Patronları çaylak grubundan Londra'ya birisinin gitmesini ister ve kimse bunu kabul etmez.Asıl kızımız Lin Xia Jie, burada çaylak olmak yerine gider Londra'da köle olurum der ve gider, köle olur.Bütün ayak işleri ona aittir:))Lin Xia Jie'nin ayak işlerini yürüttüğü bir manken vardır ve gizli gizli sevgilisiyle buluşur. 



Lin Xia Jie'den üstleri herkes için kahve getirmesini ister.Asıl kızımız söylene söylene kahve almaya gider ve yolda kapkaççı tarafından çantası çalınır.Şoka giren asıl kızımız yardım çığlıkları atar ve yardımına Tang Jun gelir.Motorsiklette kaçan hırsızın ardından korkusuzca gider.


Tang Jun çantayı almakta başarılı olur ama hırsızla itiş kakışta tüm belgeler uçar gider.Asıl kızımızın sızlanmalarına dayanamayan Tang Jun denize girer ve belgeleri onun için alır.Asıl kızımız yaptığı iyilik karşısında Tang Jun'a hediye almak ister ve ikilimiz tüm zamanını birlikte geçirir.



Lin Xia Jie, Tang Jun'a neden Londra'da olduğunu sorar ve "Benim burada gizli görevlerim var; hırsızları yakalamak, parkta kuşları beslemek gibi" yanıtını alır.Her şey çok güzel gidiyorken Lin Xia Jie'ye bir telefon gelir ve işe gitmesi gerekir.Londra'dan dönerken de ayak işlerini yapmak zorunda kalır, hizmet ettiği mankenin bavullarını taşımak ona kalmıştır.Sadece o mu birden o mankenin sevgilisi çıkar ve asıl kızımıza çarpar, bavullar yere düşer.Kaba adam arkasına bakmadan gider.




Zavallı Lin Xia Jie, Londra'dan döner dönmez işe devam eder ve o binbir uğraşla kurtardığı raporunu şefine verir ve şef onu değersiz bir şey gibi çöpe atar-burada o şefi boğmak öldürmek süründürmek istedim!-.Bir de bunlar yetmezmiş gibi zavallı Lin Xia Jie yılbaşında bile çalışır.


Güzel haber ise Tang Jun, bir internet sitesinde Lin Xia Jie'nin profilini bulur.Şimdi gelelim kötü habere en başta hani bir mankenle sevgilisi vardı ya Lin Xia Jie çalışırken adam arkasında beliriverir ve asıl kızımız korkar, düşmek üzereyken onun yakasından tutar ve üst üste düşerler.

*Peki ya sonrasında ne olacak?
-Lin Xia Jie, Tang Jun ile bir yakınlık kuracak mı?
-Yoksa asıl kızımız bizi delirten asıl kızlardan çıkıp o kaba şeye mi aşık olacak? 



Normalde Tayvan dizileri bana çok sıcak gelmese de bu diziye bayıldım!Kesinlikle izlemelisiniz!Şu ana kadar 2 bölümü çevrilmiş ve ben sadece 1. bölümünü anlattım.İyi Seyirler!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder