20 Ağustos 2013 Salı

Good Doctor 2013!!!




Park Si On savant sendromludur.Savant sendromu otizmlilerde ve zihinsel engellilerde belirgin bir alanda olağanüstü yetenek göstermesidir-diziden öğrendim:)-.Park Si On, küçükken savat sendromunun etkisiyle hiç arkadaş edinemez ve zorbalık görür.Tek arkadaşı, beslediği tavşandır.Beslediği tavşanda babası tarafından öldürülür.




Ağabeyi, Park Si On'un bu durumuna dayanamaz ve onun diğer çocuklarla arkadaş olmasını için çocuklarla konuşur.Ama ortada bir şart vardır; pas kokan eski bir demiryolu tüneline girilecek ve çocukların istediği şey getirilecektir.Park Si On'un abisi düşünmeden bunu kabul eder ve kardeşiyle birlikte tünele girerler.



Tünel, eski bir tünel olduğundan çok geçmeden yıkılmaya başlar.Olay yerinde Park Si On'un abisi ölür. Park Si On ise artık doktor olmaya karar vermiştir.Onu kurtaran doktorun bütün tıp kitaplarını okur.Daha yedi yaşındayken bütün organlarını tanır ve onları bir duvara çizer.Daha sonrasında tıp fakültesinde okuyarak üstün başarıyla mezun olur.



Park Si On'a yardım eden doktor şimdi bir hastanede müdürlük yapıyordur ve Park Si On'u işe aldırmaya çalışır.Park Si On metro istasyonunda beklerken küçük bir çocuğun üzerine cam reklam tabelası düşer ve Park Si On onu kurtarır.



Park Si On bu kurtarışla birlikte tüm televizyon ekranlarında gösterilmiştir.İşe alınmasını da bu durum kolaylaştır.Artık hastanede Pediatri stajeridir.Yalnız bir problem vardır;müdürün ayağını kaydırmak isteyen çalışanlar, Park Si On'un hastalığından yararlanıp dedikodu çıkaracaklardır.Tabi her zaman kötü şeyler olmaz Kore dizilerinde... Park Si On'un kaldığı eve eski kalan kişi içmiş bir şekilde gelir.Park Si On onu uyarmak ister ama kız çoktan sızmıştır.Her şey normaldir ta ki sabah kız ayılıp kendine gelene kadar... 



Diziye ben bayıldım.Park Si On, rolünü kusursuz oynuyor.Konusu da gayet güzel ve ilgi çekici İyi Seyirler:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder