15 Ağustos 2013 Perşembe

Red Candy / 2010



Jae Bak, 40 yaşında evli ve iki çocukludur.Jae Bak işine her sabah metroyla gider.Metroya bindiğinde sürekli kırmızı şeker yiyen bir kızı görür ve ondan hoşlanmaya başlar.Kızı sürekli izler ve işe gidiş-dönüşlerde metroya biniş saatini kıza -Yu Hee'ye- göre ayarlar.




Jae Bak, Yu Hee'yi böyle tam 100 gün boyunca izler.Artık ona dair  birçok şey biliyordur.Mesela, sürekli kırmızı şeker yiyordur ve evine giderken bakkaldan çilek alıyordur.Yine böyle birgün Yu Hee'yi izlerken, Yu Hee bunun farkına varır ve onun yanına gider.Normal bir şekilde muhabbet ederler.



Daha sonra bu ikilimiz metroda yine karşılaşır-adam zaten hep onu bekliyordur-.Bir önceki günün olayından sonra cesaret bularak Yu Hee'nin yanına gider ve onla sohbet eder.Yu Hee bu konuşma sırasında bir yeri görmek istediğinden bahseder ve Jae Bak da bu fırsattan istifade onu özel arabasıyla oraya götürebileceğini söyler.Böylelikle ikilimiz yakınlaşır.Yu Hee, Jae Bak'ın evli olmasını ilişkilerinden sorun etmez.



Jae Bak- Yu Hee ilişkisi seyrinde gidiyorken, Yu Hee hakkında hoş olmayan dedikodular duyar.Bu dedikodulara göre;Yu Hee evli adamlarla birlikte oluyor ve onların parasını alıp evliliklerini yıkıyordur.Bu dedikodular doğru mudur?Bundan sonra Jae Bak ne yapacaktır? 



Film, günlük yaşamda karşılaşabileceğimiz bir problem olan evli-bekar ilişkisini işliyor.Film güzel ama güzelim kızın kel,tıfıl, göbekli hem de evli bir adamla birlikte olması hoşuma gitmedi.Adama gelince sözde aşık ama karısından da vazgeçmiyor.Hem pastam  dursun hem karnım doysun hesabı!Neyse İyi Seyirler :))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder