27 Ağustos 2013 Salı

Vampire Stories:Brothers /2011




Sei'nin beş yaşındayken ailesi vefat eder ve abisi  Ai'yle birlikte Midori'nin ailesinin evine gelirler.Yıllar geçer ve bir gün Sei, abisi Ai'yi 20. yaş gününde çağırmak için onun odasına girer.Ai'nin ağzı kanlar içindedir ve "bakma!" diye bağırır.Sei'nin birkaç saniyelik kafasını çevirmesinden sonra abisi ortalıktan kaybolur.Bir daha da bulunamaz.



Sei, Midori ile birlikte üniversite arkadaşlarıyla kampa giderler.Sei bu sırada rahatsızlanır ve Midori ile eve geri dönmek zorunda kalırlar.Eve dönmelerinin akşamı arkadaşlarının öldürülme haberini televizyondan alırlar.Daha sonrasında ise kendilerini polis karakolunda sorgu için bulurlar.


Sorgulama bittikten sonra bu ikilimiz eve döner.Eve döndüklerinde Sei büyük bir şok yaşar.Çünkü 5 yıl önce kaybolan abisi şimdi karşındadır.Sei içinde büyük bir kırgınlık taşısa da Midori'nin etkisiyle abisi Ai'yi affeder.Çünkü Sei, üvey kız kardeşi Midori'den hoşlanıyordur.



Sei'nin abisi saf kan vampirdir ve bundan Sei'nin haberi yoktur.Çünkü bir vampir 20 yaşına girdiğinde dönüşümünü tamamlar.Sei artık 20 yaşına basmak üzeredir.Ai, Sei'ye bu durumu anlattığında Sei hoş karşılamaz ve bu durum da Ai'nin hoşuna gitmez.Ai, Sei'nin bu tutumuna karşılık üvey kız kardeşlerini kaçırır ve ona Sei'nin kan içmezse öleceğini söyler.



Sei artık ne yapacaktır, vampir olma pahasına Midori'nin kanını içecek midir yoksa ölmeyi mi göze alacaktır?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder