28 Ekim 2014 Salı

Kawaii Box : Sevimli her şey bu kutunun içinde ♥


Sevimli şeylere zaafım olduğunu hep söylerim ve büyümem bu zaafıma engel değil! Ne zaman bir yerde sevimli kalemler, not defterleri, anahtarlıklar görsem almak gelir içimden ama bu sitedekiler gördüklerimin en sevimlisi!Kawaii ♥ Box, sevimlilik abidesi bir site...

Japon ve Kore dizilerinde fark etmişsinizdir, sevimlilik her yere yansır; takılara, tokalara,not defterlerine, cep telefonlarına yani hayatlarına... :) 


Kawaii ♥ Box sitesi de, Japonya'dan ve Kore'den sevimli,lisanslı 10 -12 ürünü bir araya getirip aylık kutu olarak  gönderen bir site...Siteye, aylık 18,90$ ödeyerek Kawaii Box'a üye olabiliyorsunuz ve site her ay size Kawaii ♥ Box kutusu gönderiliyor.Ayrıca üyelikten çıkmak istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal etme şansınız da oluyor.




Ben bu kutulardan birine sahip olmak istiyorum ama sürekli üyelik bana göre değil diyorsanız 3 aylık da üye olabiliyorsunuz.3 ay boyunca size ayın Kawaii ♥ Box kutusu gönderiliyor ve siz de 3 Kawaii ♥ Box sahibi oluyorsunuz.3 ayın bitiminde üyeliğiniz kendiliğinden sonlanıyor.Eğer devam etmek isterseniz tekrar üyeliğinizi aktif edip Kawaii ♥ Box almaya devam ediyorsunuz. ( Aylık 18,90$, 3 ay boyunca) 



Sitede;

♥Freeship özelliği var yani kargo ücreti ödemiyorsunuz.
♥ Tüm ürünler % 100 orijinal ve lisanslı  
♥ Paypal ile güvenli ödeme yapabiliyorsunuz.


Sizce de çok sevimli değiller mi?

Siteye göz atmak için tıktık.



Not: Takipte kalın, Kawaii ♥ Box ile sizin için sürprizimiz var :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder