3 Haziran 2014 Salı

He was Cool / 2004


Ji Eun Sung, sürekli kavgadan kavgaya atılan asabi bir liselidir.Kavga konusunda o kadar iyidir ki liseler arasında adını bilmeyen yoktur,1 kişi dışında; asıl kızımız Han Ye Won...


Birgün Ji Eun Sung  yolda gidiyorken zorbaların elinden  Doil Kız Lisesinde okuyan 2 kızı kurtarır fakat kızlardan hiç hoşlanmaz ve akşam Doil Kız Lisesinin okul sitesine  girip onlar hakkında tehdit mesajı bırakır.

O sırada bilgisayarda olan ve Doil Kız Lisesinde okuyan Han Ye Won, kendisini ilgilendirmeyen bu mesajı görür ve Ji Eun Sung'un kim olduğunu bilmeden siteye ona kafa tutan bir mesaj bırakır.

kore diziizle kore dizi kore dizi seyret yeni kore dizileri

Mesaj attıktan sonra kendini kahraman gibi hisseden Han Ye Won, ertesi gün hiç beklemediği bir anda tanımadığı bir numara tarafından aranır.Arayan Ji Eun Sung'dur ve oldukça sinirlidir.




 Ji Eun Sung, Han Ye Won ile karşı karşıya gelmek istiyordur, internete yazdığı mesajı ona ödetmek için..Ama Han Ye Won'un onla yüz yüze gelmeye hiç niyeti yoktur; biraz korkusundan biraz aptal cesaretinden aramalara cevap vermemeye karar verir.


Hatta hayatına devam ederek hiçbir şey olmamış gibi kuaföre gider.Kuaförde uyuyakaldığı anda telefonu yine çalar ve uyuklamanın verdiği etkiyle telefonu açar.Tabi ki arayan Ji Eun Sung'dur ve yine aynı tehditleri savuruyordur ama bu sefer farklı bir şey olur; bizim korkak ama korkusuz asıl kızımız Han Ye Won, telefonda olmanın verdiği rahatlıkla  Ji Eun Sung'a bağırır.



Fakat hesaba katmadığı bir şey vardır; Ji Eun Sung'un aslında kuaförde yan masada olduğu gerçeği...Asıl kızımız için geriye tek bir çare kalmıştır; kaçmak...











Han Ye Won kaçsa da sadece o gün için kendini kurtarır.Çünkü Ji Eun Sung'un pes etmeye hiç niyeti yoktur ve Ji Eun Sung bir sonraki gün Doil Kız Lisesinin kapısında bekler.


Çıkış yolları kapanan Han Ye Won için tek şans kalmıştır, bahçe duvarından atlamak...Fakat evdeki hesap çarşıya uymaz.. Hooop Han Ye Won, duvarın arkasındaki Ji Eun Sung'un üzerine düşer.









Han Ye Won, yaşadığı olayın şokunu atlatamadan 2. bir şok daha yaşar.Bu  Ji Eun Sung'un ilk öpücüğüdür ve sorumluluğunu alması gerekiyordur.Peki bundan sonrası 

ne olacaktır?


Film aslında seneler önce izlediğim ve tekrar izlemekten sıkılmadığım harika yapımlardan biri...İzlerken bol bol gülecek bazense hüzünleneceksiniz.Kesinlikle izlemelisiniz :)



Hala izlemekte kararsızsanız...


Filmde asıl kızımız Han Ye Won'un ailesine bayıldım!Aniden ortaya çıkmalar sonra tuhaf tuhaf geriye gitmeler..Ama en beğendiğim kısım Han Ye Won'un  ispiyoncu kardeş rolünde olduğu kısımdı:D Abisini annesine ispiyonlamakla kalmıyor, hem de tahta kürek gibi şey vererek işini sağlama alıyordu :))



Bir de Ji Eun Sung'un şu sözlerine çok güldüm:))Genelde bayanların cümlesi olurdu bu replikler :))


Böyle bir duygusallığı unutmak da olmaz :)) Beraber uyumanın Ji Eun Sung'cası :))





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder