13 Haziran 2014 Cuma

Bornpretty: İlginizi çekebilecek her ürünün yer aldığı site..




Bornpretty'i artık duymayan, görmeyen, bilmeyen var mı bilmiyorum ama hem sorulduğu için hem de çok sevimli bir site olduğu için yazmaya karar verdim.. :) Tabi yazmaya karar vermemde Koreli ünlülerin kullandığı aksesuarların da sitede yer almasının büyük bir etkisi var :))

Siteden bahsedecek olursam Bornpretty, içerisinde farklı birçok ürün barındıran bir site; kıyafetinden, aksesuarına, makyaj malzemesine, telefon kaplarına neredeyse her şey var sitede ve ürünlerin hepsi birbirinden çekici!Bir de site tarafından izleyicilerime özel %10 indirim kodu olunca her şey daha güzel gözüküyor :)) Şöyle ki alışverişlerinizde SBET10 kodunu girdiğinizde alışverişinizin üzerinden %10 indirim yapılıyor. 




Siteye göz atmak için tıktık.

Sitede birçok ürün var ama ben bu yayında ünlülerin kullandığı birkaç ürüne yer vereceğim.

Mesela  T-ara üyesi Jiyeon'un çilek şeklindeki bu saç kıvırıcıları;

Ürünün linki için tıktık.


You came from stars  dizisinde rol adıyla Song Yi'nin taktığı, saçını şekilden şekile sokan o saç bandı..

Ürünün linki için tıktık.










*Suzy'nin resimdeki gözlükleri için tıktık.



*Ve o "V" şeklindeki kolye...

Ürün için tıktık.

*Sitede peruk bile var..Peruğu ne yapacağız Sawako demeyin, rengini beğendim..Olur da bir gün saçlarımı tekrar bir renge boyamak istersem örnek olarak burada dursun istiyorum :)) Ürünün linki için tıktık.


*Kedi kulakları şeklindeki taçları unutmamak lazım! Neredeyse bütün dramalarda, kliplerde yer alıyor..Sanırım bir T-ara klibinde de yer alıyordu :)
*Ve renkli saçlar!Bunun Kore'yle alakası yok; bir zamanlar saçımın bir kısmını maviye boyatmak istemiştim ama babam karşı çıkmıştı :) Belki ilginizi çeker, renkli saçlar için tıktık.




Ve renkli saç tebeşirleri fiyatları şu an indirimde 1.27$ ...Renkli saç tebeşirleri için tıktık :)



Not: Sitenin, sadece Türkiye için ücretsiz kargo gönderimi yok, kargo ücreti  3$..Site çalışanlarından Jenny'e ulaşıp bu durumu sorduğumda Türkiye'deki gümrük denetimin sıkı olduğunu, bu yöntemle kargo takip nosunun verilip takip edilebileceğini söyledi.Ayrıca kargo takip nolu ürünlerin de daha kısa sürede geldiğini eklemeliyim :) 


Alışveriş yapmak isteyenler için: "Nasıl alışveriş yapılır?"

Öncelikle almak istediğiniz ürünün sayfasına ve oradan Add to Cart yazısına tıklayın.Alışverişinize devam etmek istiyorsanız başka ürünleri de sepetinize bu şekilde ekleyebilirsiniz.Sipariş edecekleriniz bittiğinde sepet işaretinin yanındaki ok tuşuna, oradan View Cart'a tıklayın..



Burada sepetinize eklediğiniz ürünler ve sayıları gösterilecek.Alışverişinize devam etmek için Checkout'a tıklayın.



Burada kargo ücretinin 3 $ olduğunu göreceksiniz,  % 100 teslim garantisiyle... 






Bir sonraki aşamada Coupon Code yazan yere " SBET10 " yazın ve Apply tuşuna basın.



Apply tuşuna bastıktan sonra alışverişinizin üzerinden %10luk bir indirim kazanacaksınız ve toplam ödeyeceğiniz miktar düşecek.Alışverişinizi tamamlamak için Submit Order seçeneğini tıklayınca site sizi paypala yönlendirecek ve alışverişiniz tamamlanacak...

*Her defasında sorulduğu için söylüyorum, paypal internet üzerinde hem yurtiçi hem yurtdışı ödemelerde en güvenilir sistem.. :)


Siteden kozmetik, kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız ve merak ettiğiniz şeyler varsa bana bogurtlenrecelimiz@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..


Mutlu alışverişler! 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder