16 Haziran 2014 Pazartesi

Hot Young Bloods / 2014


Filmin konusu 1980'li yıllarda Kore'de bir lisede geçmekte..Aynı okulda okuyan öğrencilerin arkadaşlıklarını, aşklarını, düşmanlıklarını konu almakta..

Lee Jong Suk burada; Kang Choong Gil adıyla esas erkek rolünde ve tam bir casonova!:)) Hayır, sakın öyle cool bir şey hayal etmeyin; fazlasıyla korkak bir rolde!Ama bu korkaklık bile onu amacından vazgeçirmez.. Amacı, okuldaki kızları baştan çıkarmaktır ve onlarla tek tek çıkmaktır..



Yeong Sook ise okulun kız çete gurubunda lider, değil bir kız bir erkek bile yaklaşamaz ona...Her ne kadar sert bir mizaca sahip olsa da aşıktır.Kime mi?Tabi ki okulun casonovası, Kang Choong Gil'e...Sabırla bekler, Kang Choong Gil diğer kızları kandırdığı gibi onu da kandırsın diye ama Kang Choong Gil hiç oralı olmaz..Hatta her gün başka bir kızla geçer Yeong Sook'un önünden...Yeong Sook, bakar iş olacak gibi değil Kang Choong Gil'i davet eder buluşmaya ama Kang Choong Gil gelmez..


Üstüne üstlük bu sıralarda okula güzel ve narin yeni bir öğrenci gelmiş ve Kang Choong Gil ona gönlünü kaptırmıştır.Zaten zorba erkek çete lideri de bu ilişkiye karşıdır..Anlayacağınız dünya Yeong Sook'un bu aşkına karşıdır...Peki Yeong Sook aşkından vazgeçecek midir?

Ya Yeong Sook'u seven erkek çete lideri onları rahat bırakacak mıdır?
Sizi bu sorularla baş başa bırakıp kaçıyorum!Gerisini siz düşünün! :)) 



Not:Film romantik-komedi, bazense dram tadında...Siz sormadan söyleyeyim; mutlu bitiyor!Kime göre neye göre mutlu olduğunu söylemeyeceğim!İyi seyirler! :D
Not 2: Replikleri ve resimleri kaldırmak zorunda kaldım idare edin :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder