30 Temmuz 2013 Salı

Akuryo Byoutou / Hayaletli Hastane / 2013






Luna, annesinin ölümünden sonra hayaletleri görmeye başlar.Bunu sınıfındaki diğer kişilere anlattığında ise olumsuz tepkilerle karşılaşır.Herkes onun annesinin ölümüyle geçirdiği şok sonrası hasta olduğunu düşünür.






Aradan yıllar geçmiştir ve Luna artık bir hastanede çalışıyordur.Bir rivayete göre hastanenin eski yerleşkesi hayaletlidir ve sahibi el değiştirdiği için yıkılamıyordur.Luna, geçmişte yaşadığı olumsuz olayların sonucu -biraz kaba olacak ama- ezik bir kız olmuştur.Yürüyüşü ve hareketleri bir tuhaftır.Hatta bazı hastalar onun yerine başka hemşirelerin gelmesini isterler.Tuhaf bir tılsım taşır yanında hayaletlerden korunmak için...

Hastanede çalışan diğer hemşireler ve hastalar hayaletleri görmeye başlar ve söylenti etrafa yayılır.Luna her ne kadar hayalet olaylarından uzak durmaya çalışsa da lisedeki en yakın arkadaşının işi gereği hastanedeki efsaneyi araştırması gerektiği için olayın içine girer.Hayaletli olduğu söylenen eski yerleşkeden alınması gereken bir şey için Luna gönüllü olur ve oraya gider.



Gittiği eski binada karanlıkta bir şeyler onun ilgisini çeker-tuhaf bir ses ona Luna diye seslenmektedir- ve el feneriyle yürümeye başlar.Elindeki tılsımdan dumanlar çıkmaya başlar.Biraz yol kat ettikten sonra kilitli bir kapı çıkar önüne ve kilit tak diye açılır.




Her ne kadar hayalet görmeye alışık olsa da Luna bu durum karşısında tedirgin olur.Çünkü kilit kendi kendine açıldıktan sonra kapı da açılmaya başlamıştır.Luna yere düşen  hayaletlerden koruyan tılsımı almak için elini uzatır ve...





Dizinin bugüne kadar sadece 2 bölümü yayınlanmış.Korku-gerilim türünde bir dizi olduğunu görünce dayanamayıp izlemeye başladım.Seviyorum korkmayı gerilmeyi :)) 



Dürüst olmak gerekirse ilk bölümde asıl kız karaktere sinir oldum.Tamam anladık eziksin, psikolojin bozuk ve ruhları görüyorsun.Tamam hadi arkadaş da edinemiyorsun a-sosyalsin ama o yürüyüş o hareketler ne öyle!Dizinin içine girip, asıl kızın karşısına geçip "Kendine geeel" diye çığlık atasım geldi.

Son olarak "Ana karakteri takmayın.Muhtemelen daha sonraki bölümlerde onu bize sevdirmek için allayıp pullayacaklar:) Dizi izlenmeye değer, 2.bölümden itibaren gerilmeye başladım bile!İyi Seyirler, korku-gerilim severler "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder