1 Temmuz 2013 Pazartesi

Goddess of Marriage ( Yeni Dizi !!!) 2013




Asıl kızımız Hye Jeong uçağa binmiş kitap okuyordur.Yanındaki boş koltuğa hooop asıl erkek kahramanımız  gelir.Çok geçmeden hatta uçak doğru düzgün havalanmadan Hye Jeong uykuya dalar ve kitabını yere düşürür.Asıl erkek kahramanımız kitabı yerden alır ve merakına yenilip incelemeye başlar, incelerken de asıl kızımızın başı onun omzuna düşer.





Hye Jeong tüm yol boyunca uyur ve uçak indikten kısa bir süre sonra uyanır, telaşa kapılır, kitabını düşürür.Asıl erkek kahramanımız, Hye Jeong gittikten sonra onun kitabını düşürdüğünü farkeder, ona yetişmeye çalışır ama yetişemez.Hye Jeong, kitabını düşürdüğünden habersiz arkadaşını ziyarete gider.Kısa bir süre sonra kitabını kaybettiğini farkeder ve çok üzülür.Bu sırada asıl erkek kahramanımız, Hye Jeong tarafından kitaba alınmış notları okuyup gülüyordur.


Bir sonraki gün Hye Jeong turistik bir yere gitmek ister-neresiydi unuttum şimdi- ve arkadaşı ona dikkatli olmasını yakın zamanda bir cinayet vakasının meydana geldiğini söyler.Hye Jeong mutlu bir şekilde ormanlardan,tarlalardan geçer ve ne tesadüftür ki asıl erkek kahramanımızda oradadır.Asıl erkek kahramanımız kitabı Hye Jeong'a vermek için ona yaklaşır ve Hye Jeong çığlık atar.Çünkü onu katil sanmıştır.



Çok geçmeden doğru durum anlaşılır ve bu ikilimiz yakınlaşmaya başlar.Birlikte dolaşırlar ve hatta asıl kızımız Hye Jeong dolaşırken inek pisliğine basar, asıl erkek kahramanımız onu sırtında taşır ve o da pisliğe basar ama çaktırmaz-yalnız bunun neresinde romantiklik var çözemedim batmışsın pisliğe rezillik...nasıl duygusal insanlar, ne yapacaklarını şaşırdılar romantik olacağız diye:))-.

                               

 Şimdi gelelim; olayın kötü bir durumu vardır; asıl kızımız Hye Jeong evlenmek üzeredir.

                     

Dizi oldukça güzel, sakin bir dizi...İçinde bahsetmesem de komedi unsurları var ama bana daha çok dram olacak gibi geldi-hem de çok ağlatacak dramlardan :(-.Dizi toplam 32 bölümden oluşuyormuş ve şu an sadece birinci bölüm çevrilmiş.Yeni dizi arayışında olanlar ve dram severler için harika bir seçim olabilir.İyi Seyirler... ;)  


                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder