9 Temmuz 2013 Salı

Kaito Royale ( Kraliyet Hırsızı)




Olay, bir kuyumcunun evde verdiği bir davette başlar.Kuyumcunun sahip olduğu Alexandra'nın Gözyaşı adlı bir mücevher, hırsızları da bu partiye çekmiştir.


Rei, bu davette garsondur ve ev sahibine bir içecek ve bir puro ikram edip ayrılır.Ev sahibi, adamlarıyla birlikte bir odaya gittiğinde puro patlar ve ortaya sis bulutu yayılır.Kısacası Rei, mücevheri ele geçirmiştir.Rei, mücevher ile yürüyorken karşısına güvenlik görevlisi çıkar ve onun resmini çeker.Rei'den mücevheri bırakmasını ister, aksi halde resmi ev sahibine gönderecektir.Rei, mücevheri bırakır ve bunu yapmamasını ister.Ama güvenlik görevlisi mücevheri alıp, resmi göndermiştir.Aslında tam da Rei'nin tuzağına düşmüştür.Güvenlik görevlisi de tutulmuş bir hırsızdır-ismini hatırlamıyorum:)-.




Güvenlik görevlisi halinden memnun merdivenlerden çıkıyorken karşısına pat diye bir bayan çıkar.Eğilmiş yerde lenslerini arıyordur.Güvenlik görevlisi bu bayandan etkilenir ve mücevheri farkında olmadan bu bayana kaptırır.Aslında bayan da bu elmas için tutulmuş diğer hırsızdır.



Bayan, hiçbir şey olmamış gibi ev sahibinin odasına gider ve suçsuz biri imajını veriyordur.Yalnız konuşmalarının arasında kendini ele verecek küçücük bir şey söyler ve bu ev sahibinin dikkatini çeker.Bayan buradan ayrılır ve bir odaya girer.Bu odada Rei onu bekliyordur ve mücevheri ona kaptırır.

Olaylar bu şekilde devam eder ve sonunda fark ederler ki bu iş için hepsi birlikte tutulmuştur.İşi tamamladıktan sonra her biri ödülünü alır, Rei dışında...Çünkü Rei'nin ödülü, onun kaybettiği hafızasıdır...Dizi benim ilgimi çekti, bakalım siz de beğenecek misiniz? :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder