13 Temmuz 2013 Cumartesi

My Little Bride (Küçük Gelinim)





Uzun zamandır taslaklarda yazılmayı bekleyen bir Kore filmi daha.. Sangmin,şımarık ,çapkın ve önüne gelen her kıza asılan bir tiptir.Manevi büyük babasının rahatsızlanmasıyla Kore'ye dönmek zorunda kalır.Kore'ye döndüğünde onu kendisinden oldukça küçük olan lise öğrencisi Boeun karşılar-ona aldığı hediyeyi söylemeyeceğim izleyin görün-.





Sangmin ve Boeun eve döndüklerinde büyük babanın yanına giderler.Sangmin eve gireceğinde meselenin tam olarak ne olduğunu öğrenmek ister ve annesinin verdiği yanıt şudur "Her şey için kendini hazırla"...Bu ikilimiz her şeyden habersiz büyük babanın yanına giderler.Büyük baba onlara, Sangmin'in vefat eden büyük babasıyla birbirlerine çocuklarını evlendirecekleri sözü vermişlerdir ve ikisinin de sadece birer oğlu olmuştur.Yani verdikleri söz bir sonraki kuşak olan Sangmin ve Boeun'a kalmıştır-bildiğimiz beşik kertmesi :)-.Tabi her ikisi de bu duruma karşı çıkıp olay yerinden ayrılırlar.




Her ikisi de  hayatlarına devam ederler ama büyük babanın onlar için planı bitmemiştir.İkisi normal bir şekilde sohbet ederlerken bir telefon gelir ve büyük babanın hastaneye kaldırıldığını öğrenirler.Büyük baba onları korkutarak evlendirir.



İkilimiz bu evliliği herkesten saklayarak hayatlarına devam ederler.Aynı evde farklı odalarda...Daha sonrasında Sangmin'in, Boeun'un lisesine öğretmen olmasıyla olaylar daha da garip bir hal alır.Bakalım; birbirlerine soğuk davranan bu ikili zamanla birbirlerine aşık olacak mıdır?







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder