4 Ocak 2014 Cumartesi

1.Kore Günlüklerim Kdrama Ödülleri




PART 1

-Merhaba sevgili Kdrama izleyicileri, ben sunucunuz Sawako Kuronuma,  geleneksel olmayan ama ileride belki gelenekselleşebilecek olan 1.Kore Günlüklerim Kdrama Ödülleri programımıza hoş geldiniz! şakşakşakşak


-Umarım 2014  yılı size, bol bol aşk,mutluluk,huzur,para,yakışıklı idoller,başarı,dostluk vs..vs.. getirir :))


-Sözü çok uzatmadan, ödül törenine başlıyoruz!İlk ödüllerimiz yılın en iyilerine gidecek!


Derin bir nefes alıp bir süre sessiz kalırım ki herkes iyice gerilsin.Salondaki bütün yazar ve yönetmenler heyecanla yılın en iyileri ödüllerini kimlerin kapacağını düşünmektedir.


-Evettt...İlk ödülümüz yılın en iyi gerilim komedi dizisine gidecek!Herkesin aklında tek bir dizinin canlandığının farkındayım!Lafı daha fazla uzatmadan bu senenin en eğlenceli, gerilim komedi dizisi ödülü, senaristliğini Hong Jung-Eun ve Hong Mi-Ran'ın paylaştığı, yönetmenliğini Jin Hyeok'un üstlendiği dizi "Master's Sun"a gidiyor!Ödülü alması için yönetmen Jin Hyeok'u sahneye bekliyoruz.


Yönetmen Jin Hyeok, yerinden gayet cool bir tavırla kalkar, ödülü alacağından bir an bile kuşku duymadığı bellidir.Yavaş adımlarla sahneye gelir.

-Evet yönetmen Jin Hyeok neler söylemek istersiniz?

-Ödül alamayacağımızdan bir an bile şüphe duymadım ama yine de her ihtimale karşı dizi ekibiyle birlikte ruh çağırıp ona ödülü alıp alamayacağımızı sorduk ve mutlu gerçeği öğrendik!

-Ne ruh mu?!Onlar sadece dizide gösterilen uydurma şeyler değil miydi?!

-Uydurma olsa şu an yanımda ilgiyle sizi izliyor olmazdı değil mi?!

-Yöö..Yönetmen Jin Hyeok'a teşekkürler!Onu ve sevgili hayalet arkadaşını yerlerine uğurluyoruz.


Yönetmen Jin Hyeok yerine uğurlayıp korkuyu üzerimden az da olsa attıktan sonra konuşmama geri dönerim.


-İkinci ödülümüze ise yılın en iyi medikal dizisine gidecek...Yılın en iyi medikal dizisi ödülüne iki aday var!Bunlardan biri herkesin beğenerek izlediği, Good Doctor!İkinci adayımız ise, Medical Top Team...Peki ya ödülü hangi dizi alacak?!



İki dizinin yönetmen ve yazarları da heyecanla cevabı beklerler.Good Doctor dizisinin yazarı Park Jae-Beom-I, eserinden emindir ama asıl kızın Medical Top Team deki kızlara göre daha gösterişsiz olması ve karşı tarafta SHINee üyesi Minho gibi sevimlilik abidesi olması nedeniyle kaybederlerse tek suçlunun yönetmen Ki Min-Soo'nun olacağını düşünür ve ters ters yönetmen Ki Min-Soo'ya bakar.Medical Top Team'in yazarı Yoon Kyeong-Ah ise şanslarının ne kadar az olduğunun farkındadır, kazanamazsak da önemli değil en kötü ihtimal Türkiye'ye yollarız, orada bu tür diziler her yaz izleniyormuş iyi para kazanırız tarzında düşüncelerle doludur aklı.Her iki yapımın ekiplerinin düşüncelerini de benim araya girmemle son bulur.


-Evet şimdi sonucu açıklıyorum!Yılın en iyi medikal dizisi ödülüne layık görülen dizi hepimizin beklediği gibi Good Doctor oldu!Good Doctor dizisinin yönetmeni Ki Min-Soo'yu ödülünü almak için sahneye davet ediyorum!şakşakşak

Medical Top Team'in yazarı Yoon Kyeong-Ah Bize Türkiye yolları göründü diye düşünür.Yönetmen Ki Min-Soo, ödülü almak için hızlıca sahneye gelir.Benim soruyu sormamı beklemeden konuşmaya başlar.

-Merhaba Sawako!Bugün gerçekten şıksın!Sen sormadan ben söyleyeyim bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz!Tek korkumuz Minho'nun sevimliliğine karşı kaybetmekti ama o bile ödülü almalarına yetmedi!

-Artık yerine oturabilirsiniz yönetmen Ki Min-Soo, dediğiniz gibi sevimlilikte yarışıyor olsaydınız Minho'ya rakip olamazdınız!

Yönetmen Ki Min-Soo, dediklerime aldırmadan,  sahneden inerken elindeki ödülü nispet yaparcasına  sallar ve yerine oturur.


-Evet Ki Min-Soo'ya teşekkürler.Programımıza tüm hızıyla kaldığımız yerden devam ediyoruz.Sırada fantastik dram ödülü var.Peki bu dalda ödülü kim olacak merak ediyor musunuz?

Salondaki herkes bağırarak evet diye karşılık verir.Yazar ve yönetmenlerin heyecanları gözlerinden okunuyordur.Pisliklik olsun diye bir süre sessiz kalıp gerilimi arttırdıktan sonra konuşmama devam ederim

-O zaman küçük bir ipucuna ne dersiniz?Dizi başlarında küçük bir çocuğun yaşadıklarıyla hepimizi üzen, bazen ağlatan bazen güldüren sonunun adaletli bitmesiyle bizi kalbimizden fetheden dizi!Evet!Herkesin beğenerek izlediği, Park Hye-Ryun'un yazıp  Jo Soo Won'un yönetmenliğini üstlendiği "I Hear Your Voice" oluyor!Sahneye ödülü olması için yönetmen Jo Soo Won'u davet ediyorum! şakşakşak


Yönetmen Jo Soo Won büyük bir asaletle yerinden kalkar ve sakince yanıma gelir.

-Evet Jo Soo Won neler hissediyorsunuz?Gerçekten de bu ödülü hak ettiniz!

-Aslında pek bir şey hissettiğim söylenemez, bu ödülü alacağımızdan adımız gibi emindik...

-Nee..Nasıl yani?

-Sahneye çıkmadan önce Park Soo Ha düşüncelerinizi okudu...

-Hımm...Hepsini mi?Hani şey olanı..

-Evet onu da hani şu hep Go..

-Yönetmen  Jo Soo Won'u ödülünü aldığına göre alkışlarla yerine uğurluyoruz!





Ucuz atlattın kızım Sawako diye düşünerek yaşadığım büyük çaplı korkuyla karışık utançtan sonra derin bir nefes alıp konuşmama kaldığım yerden devam ederim.


-Eveeet, şimdi sırada yılın en iyi tarihi dizisi ödülü var!Gerek tarihi öğeleriyle gerekse olağanüstü inançlarıyla hepimizi etkileyen harika bir dizi!Yılın en iyi tarihi dizisi ödülünü yazarlığını Kang Eun-Kyung'un yaptığı yönetmenliğini ise Shin Woo-Cheol'un üstlendiği dizi Gu Family Book alıyor!Yönetmen Shin Woo-Cheol'u ödülü almak için sahneye davet ediyorum! şakşakşak

Yönetmen Shin Woo-Cheol yerinden emin bir şekilde kalkıp yanıma gelir.

-Neler hissediyorsunuz Yönetmen Shin Woo-Cheol, neler söylemek istersiniz bize ?

-Öncelikle bu ödül için önce Kdrama severlere sonra Sawako Kuronuma'ya teşekkür ederim.Ödülü alacağımızdan adımız kadar emindik, tabi bunda Suzy ve Lee Seung Ki'ye dünyanın parasını ödememiz kadar senin tarihi dizi izlememenin de etkisi var!Teşekkürler Sawako bizi seçtiğin ve izlediğin için...

-Canım ne demek arada izliyoruz işte, yılın şanslısı da siz oldunuz ama harikaydı dizi hak ettiniz ^^




-Şimdi gelelim madalyonun diğer yüzüne!Öncekiler madalyonun harika yüzüydü, şimdi madalyanın diğer yüzüne geçelim!Ve şimdi Yılın en çok hayal kırıklığına yaşatan Kore dizisini seçeceğiz.


Derin bir sessizlik salona hakim olur.Salondaki herkes meraklı gözlerle sağa sola bakınır ve  hiçbir yazar-yönetmen kendi üzerine alınmaz, sunucu ben kaldığım yerden devam ederim.


-Eveeet, ,ilk önce yılın en çok hayal kırıklığı yaşatan dizi dalına aday olan dizilerimizin isimlerini ilan edelim...

Salondaki bütün yazar ve yönetmenler,Lütfen bizim dizi olmasın o kadar hayran küfürü de aldık ama birkaç yakışıklıyla durumu topladık, o kadar para harcadık idollere yok yok biz değilizdir diye düşüncelerle başka yönetmenlere gözlerini kısıp yukarıdan bakarlar Kesin onlar biz değiliz!

-İlk adayımız, çok dikkat çeken, izleyicileri ekran bağışına toplayan ama sonuna gelince "Bu da neydi şimdi dostuum?!Sen buna son mu diyorsun?!"diye küfrettiren evet hepimizin tahmin ettiği gibi ilk dizimiz "Monstar!"

Monstar yazarı Kim Tae Hee, homurdanarak kendini gülümsemeye zorlar, Ne bekliyordun akıllım bakışı atıp adayları açıklamaya devam ederim.

-2.adayımız ise, başlamadan aylar öncesinde ilgileri üzerine toplayan, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, farklı dizi başlangıcıyla yok artık dedirten ve beklentileri en üst noktaya çıkarmasına rağmen ilerleyen bölümlerle sürekli oyuncu bakışmalarıyla içimizi bayıltan, "Bunlar ne ara aşık oldu ya?!" diye saçmalatan, birçoğumuzun asıl erkek 2. erkek olmalıydı dedirten, evet Kim Eun Sook'un yazarlığını yaptığı Kang Shin Hyo'nun yönettiği dizi "The Heirs!"

Yazar Kim Eun Sook, önce büyük bir şaşkınlıkla gözlerini kocaman açar, sonra korkak bakışlarla yönetmen Kang Shin Hyo'ya bakar.Kang Shin Hyo, dudağını ısırırarak kendini gülümsemeye zorlar.O kadar Lee Min Ho, Park Shin Hye ve Woo Bin'i oynattım dizide boru mu?!Sen onların oyunculuk masrafını ne kadar olduğunu biliyor musun?!diye söylenerek ters ters yazar Kim Eun Sook'a bakmaya devam ederken sunuculuğuma kaldığım yerden devam ederim.

-Sırada 3. ve son adayımız var!Hepimiz bu zamana kadar Flower Boy serisini beğenerek izledik, serinin her dizisi, konuları birbirinden farklı olmasına rağmen büyük ilgi topladı.2013 yılında yayınlanan serinin son çekilen dizisi herkesin merakla beklediği bir diziydi ama yayınlandıktan sonra diğer Flower Boy serisi " Flower Boy Dating Agency" dizileriyle karşılaştırıldı ve kıyaslama sonucu beğenilmeyerek hayal kırıklığına uğrattı.

Yazar Shin Jae Won  utanarak başını yere eğer, yönetmen Kang Kyung Hoon ise ters ters yazara bakar.Yazarların ve yönetmenlerin bakışlarını seslice öhööö öhöööö! diyerek keserim ve konuşmama devam ederim.

-Evet oylamaların sonucu şu an elime ulaştı...Yılın en çok hayal kırıklığına uğratan dizisi.... "Monstar!"

"Monstar"  ekibi bu ödül karşısında göz yaşlarına boğulur, sanki kraliyet ailesindenmişim edasıyla Bunu hak etmiştiniz! bakışı atarım.Heirs ve Dating Agency ekipleri, ödülü kaçırmanın etkisiyle büyük mutlulukla birbirlerine sarılırlar.Göz ucuyla attığım "Sizler de ondan pek farklı sayılmazsınız!" bakışıyla mutlulukları son bulur.

-Drama ödüllerini açıkladığımıza göre, sıra geldi KDrama oyuncu ödüllerineee! şakşakşak
Bakalım bu yıl kimler bizi oyunculuklarıyla etkilemiş ya da kimler bizi hayal kırıklığına uğratmış!



Salondaki oyunculuların bir kısmı korkuyla yutkunurlar, bir kısmı ise küçük dağları ben yarattım edasıyla dimdik yerlerinde otururlar.Göreceğiz o dağların heybetini dercesine pis bir bakış atarak konuşmama devam ederim.

-O zaman ilk önce yılın en iyi oyuncu ödülünü verelim değil mi?Yılın en iyi oyuncusu rolü hepinizi heyecanlandırmaz mı?! Evett...Yılın en iyi oyuncusu rolüne, tartışmasız  Good Doctor'daki Dr Park Si On rolüyle Joo Won layık görülmüştüüüür!


Joo Won, salondaki herkesin çılgın alkışları arasında koşarak sahneye gelir!Heyecanla gülümseyerek el sallar..

-Evet Joo Won neler hissediyorsun şu anda, duygularını bizimle paylaşır mısın?

-Bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum!Sizlere layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım! şakşakşak

-Evet..Gerçekten de bu ödülü hak ettin! şakşakşak

-Sahneden inmeden önce buradan annemlere babamlara, Gangnamdaki teyzeme Busan'daki dayıma, Seul'deki kuze...

-Tamam canım tamam!Ben de seni cool bişi sanmıştım geç bakıyım yerine cıkk cıkss


-Şimdi geldik yılın en donuk bayan oyuncu ödülüne...

Bütün bayan oyunculara gözümü süzerek aynı kraliyet ailesindenmişim edasıyla bakışımı atıp onları germe amacıma ulaştıktan sonra konuşmama devam ederim.

-Evett...Yılın en donuk bayan oyuncu ödülüne, korkuluk edasıyla ortalıkta süzülen, dizi boyunca sürekli ağlayan The Heirs'teki asıl kız rolüyle Park Shin Hye layık görüldü!Park Shin Hye'y alkışlarla ödülünü alması için sahneye bekliyoruz!

Park Shin Hye ufak çaplı sinir krizi geçirmesine rağmen, kendini gülümsemeye zorlayarak cici kız havasını bozmamaya çalışır.Diğer bayan oyuncular derin bir nefes verip rahatlar.Bense pis pis Park Shin hye'ye bakıp O saçma sapan oyunculuktan sonra ne olmasını bekliyorsun, her zaman şansın yaver gidecek değil ya akıllım diye düşünerek pis pis gülerim.




-Evet Park Shin Hye neler hissediyorsun?Bu ödülü gerçekten hak ettin!

Park Shin Hye dudağını ısırarak sinirlice  bana bakar ve cevap verir.

-Sen bu yazıyı yayınladıktan sonra hayranlarımın gazabına uğradığında görüşelim Sawako'cum!

-Hımmm...Ok...

Park Shin Hye, ödülünü alıp sinirlenerek yerine oturur ve ben konuşmama devam ederim.

-Eveeet!Park Shin Hye'yi yerine postaladığımıza göre sıradaki ödülümüze geçebiliriz!Sırada yılın en gereksiz bay oyuncu ödülü var!


Salondaki bütün bay oyuncular heyecanla yerlerinde kımıldanıp dururlar, yürekleri ağızlarına gelmiştir.Bense pis pis yarım ağız gülüşümü atarak onları daha fazla gerip konuşmama devam ederim.

-Yılın en gereksiz oyuncusu ödülünü kazanan...Dizide doğru dürüst bir aksiyonu olmayan, Yakışıklı çocuk şuraya koyalım belki bir işimize yarar diye düşünülen Nail Shop Paris dizisindeki Alex rolüyle Jun Ji-Hoo oldu!Jun Ji-Hoo'yu ödülünü alması için sahneye bekliyoruz!

Jun Ji-Hoo, başını ellerinin arasına almış, dizinin yazarına küfür ediyordur.Bense Yazık oldu güzelim çocuğa... bakışıyla kafamı iyi yana sallarım.Hemen ardından Jun Ji-Hoo hızlıca başını ellerinin arasından kurtarıp sahneye koşar.

-Evet Jun Ji-Hoo söz sende...Neler hissediyorsun?

-Bunların hepsi o aptal yazarın suçu!Hangi Kore dizisinde doğru dürüst ikinci erkek oyuncunun kazandığı görülmüştür ki?!Şu yüzüme bak ben daha yakışıklıyım!Asıl erkek be...




-Jun Ji-Hoo!Ödülünü aldığına göre yerine oturabilirsin canım, ben de ikinci erkeğin kazanmasını isteyenlerden biriydim, hadi canım hadi...

Gözlerimi kısıp ters ters Jun Ji-Hoo'ya bakarım, Jun Ji-Hoo asitten daha delici olan bakışlarım karşısında suratını asıp ödülüyle yerine geri dönmek zorunda kalır.Hemen kendimi toparlayıp kaldığım yerden devam ederim.


-Sıra geldi, beni çileden çıkartan saçımı başımı yolduran yılın en ezik ikinci kızı ödülüne!Biliyorsunuz ki Kdramalar da ikinci kızların %99u eziktir,çirkeftir...İçlerinden gururlusu çok az çıkar!Onları sevelim koruyalım ki soyları tükenmekte olan bu kızlarımızın soyları devam etsin, biz de sinir krizleri geçirmeyelim!

Dik dik salondaki ezik ikinci kızı oynayan bayan oyunculara bakarım.Her biri bakışlarıma denk gelmemek için gözlerini kaçırır, Lanet olsun Sawako'nun gazabına uğramak istemiyoruz! edasıyla...Ciddiyetimi elimden bırakmayarak konuşmama devam ederim.


-Evett...Bu ödüle layık görülen iki adayımız var! İlk adayımız Marry Him If You Dare dizisindeki "Seo Yoo Kyung" rolüyle "Han Chae Ah"!Biliyorsunuz ki dizide tam bir yapışkan rolündeydi...

Pis pis gülerim.Han Chae Ah kibirli bakışıyla beraber yarım gülümsemesini atarak, Lanet olsun o kadar ödül varken niye bu ödüle adayım! diye isyan eder.Tatlıııım bu ödülü gerçekten hak ediyorsun bakışı atıp konuşmama devam ederim.

-2.adayımız ise daha dizi başlamadan bizi sinir edeceğini sezdiğimiz, dizi başladığında ise hem ezikliğiyle hem çirkefliğiyle hepimizi deli eden, saçlarından tutup merdivenlerden sürüklemek istediğimiz karakter, evet hepimizin tahmin ettiği The Heirs'teki Rachel rolüyle Kim Ji Won!Tabi ki eziklik ödülünde Rachel'ı unutamazdık!


Tek kaşımı kaldırarak yarım gülüş atarım, Kim Ji Won'a!O ise, sinirle dudağını ısırarak gülümsemeye çalışır.Han Chae Ah ise hafif bir rahatlama hisseder, Nasıl olsa ondan güzelim beni es geçerler! diye düşünür.Hemen Han Chae Ah'a Boşuna rahatlıyorsun kızım, Kim Ji Won çirkefi her an saçını başını yolabilir! bakışı atınca var olan  korkusu ikiye katlanır.Kim Ji Won ve Han Chae Ah arasında yaşanan kısa süreli bakışmadan sonra konuşmama devam ederim.

-Sözü daha fazla uzatmadan sonucu açıklıyorum.Yılın en ezik ikinci kızı rolüne The Heirs'teki rolüyle Kim Ji Won kazandı!Kim Ji Won'u ödülünü alması için sahneye davet ediyorum!

Kim Ji Won, sinirlice yerinden kalkar ve hızlıca sahneye gelir.Ters ters bakışlarından korkarak, sahnenin kenarında duran korumalara kaş göz yaparım.

-E..evet Kim Ji Won!Bu ödüle layık görüldün tam olarak ne hissediyorsun?

-Öncelikle!Bu ödüle layık görüldüğüm için teşekkürler!Beni her kim bu ödüle layık gördüyse! der ve susar.Yavaş yavaş üzerime yürümeye başlar...




-Korumalarrr korumalarrr.

Korumaların Kim Ji Won'u çekiştirerek götürmesiyle canımı son anda kurtarırım.Derin bir nefes verip konuşmama devam ederim.


-Sırada yılın parlayan ikinci erkek ödülü var.Biliyorsunuz ki Kdrama severlerin bir kısmı asıl erkek yerine ikinci erkek rolündeki oyuncunun kazanmasını ister.Maalesef ki bu kazanma olayı Kdramaların çok azında meydana gelir.Bu ödüle aday gösterilen iki erkek oyuncumuz var!

Cümlemi bitirdikten sonra bir süre susarım.Bütün yönetmen ve yazarın gazabına uğrayan ikinci erkek rolündeki erkek oyuncular Ne olur ben olayım! diye dua etmeye başlamışlardır.Salondaki ikinci rolde oynayan erkek oyuncuları süzdükten sonra konuşmama devam ederim.

-Eveeet...Sizi daha fazla heyecanlandırmamak için adaylarımızı hızlıca açıklayacağım.Adaylarımızdan biri, Nail Shop Paris'teki Kay rolüyle asıl erkek kahramanı yerle bir eden Song Jae-Rim!Diğer adayımız ise, asıl erkeği yerinden edemese de gönlümüzde taht kuran, Bir mucize olsun da o kazansın! diye direttiğimiz kazanamayınca da Bıktım artık aynı sonlardan! diye isyan ettiğimiz The Heirs'teki  Young Do rolüyle Woo Bin! Bakalım bu şanslı ödülün sahibi kim olacak?


Woo Bin ve Song Jae-Rim, heyecanla yerlerinde kıpırdanırlar.Woo Bin, O kadar skandala karıştık, gay dedikodusu falan ödülü elinden kaçırmazsam iyidir diye düşüncelere dalmıştır.Song Jae-Rim ise Oynadığım diziye bak dizide benden çok tırnak modelleri gösteriliyordu ama yine de sempatik oynadım, hakkımı yemeyeyim!Ben seçilmeliyim! diye düşünür.Woo Bin ve Song Jae-Rim'in kurduğu hayaller benim konuşmaya başlamamla son bulur.

-Evett.Çok bekletmeden kazananı açıklıyorum.Bu yılın parlayan ikinci erkek ödülünü kazanan The Heirs'teki başarılı oyunculuğuyla Woo Bin oldu!Ödülünü olması için Woo Bin'i sahneye davet ediyorum!


Song Jae-Rim, Woo Bin'in kazandığını duyunca kendini tutamaz ve "Bu da mı gol değil?!" diye bağırır.Sonra içinden konuşmayıp dışına vurduğunu fark ederek sessizce yerine oturur.Woo Bin ise her zamanki gibi yakışıklı,sevimli, erkeksi bakışlarıyla asaletle sahneye gelir.



-Evet...Sevgili Woo Binciğim tam olarak neler hissediyorsun şu an?Bize anlatır mısın canım?

-Teşekkürler Sawakocuğum, öncelikle beni bu ödüle layık gördüğün ve gördüğünüz için teşekkür ederim

deyip bana göz kırpar.Tabi ben de bu bakışlar karşısında Temel Reis'in kollarından tereyağına dönüşüp eriyen Safinaz kıvamına gelirim taa ki tekrar konuşana kadar!

-Bu sene adım gay dedikodularına karıştı, bunun beni kötü etkileyeceğini düşünmüştüm ama öyle olmadığını gösterdiğiniz için teşekkürler!Unutmadan Gd sana hayranım en yakın zamanda seninle tanışmak istiyorum!

-Hönkk!Burada ben varken?!Tamam canım tamam biz anladık sorunu tamam geç otur yerine... Bir Gd kalmıştı zaten... Geç!

Yaşadığım ufak çaplı travmadan ve hayal kırıklığından sonra konuşmama kaldığım yerden devam ederim.

-Sırada yılın en iyi Kdrama çiftlerini seçiyoruz!Bu alana üç farklı dramadan üç çiftimiz aday!Bütün çiftlerin heyecanlandığının da farkındayım!O zaman bu alana aday olan üç çiftimizin de  ödül alacağını söylesem daha da heyecanlanmaz mısınız?


Bütün Kdrama çiftleri heyecanla yerlerinde durmakta zorlanırlar.Tek tek gözlerimi çiftlerin üzerinde gezdiririm.O sırada gözüm dimdik duran Park Shin Hye'ye takılır, ödülü alacağını düşündüğü her halinden bellidir.Hemen ona Çok beklersin canım senin yüzünden Lee Min Ho da mundar oldu! bakışı atıp konuşmama devam ederim.


-Lafı çok uzatmayacağım!Hepinizin heyecanlandığının farkındayım.Yılın en sevimli çifti ödülünü The Heirs'teki rolleriyle Ayyy ne kadar şapşallar! dedirten sevimlilik abideleri Lee Bo Na ve Chan Young çiftine yani Krystal ve Min Hyuk'a gidiyor!şakşak

Krystal ve Min Hyuk büyük bir heyecanla sahneye gelirler.

-Eveeeet! Yılın en sevimli çifti ödül hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Teşekkürler Sawakocum!Park Shin Hye'ye rağmen bu ödülü almak büyük bir keyif!Bu arada Chan Young!Sawako'ya bakmıyorsun değil mi?Yalnız bana bakman lazım!

-Lee Bo Na senden başka kimseye bakamam ki!Ödül için teşekkürler Kdrama tutkunları!

Krystal ve Min Hyuk gülümseyerek yerlerine geri dönerler.



-Krystal ve Min Hyuk gerçek bir çift gibiydiler değil mi?Sırada yılın en aykırı çifti ödülü var!Yılın en aykırı çifti ödülünü aralarındaki yaş farkı nedeniyle  I hear Your Voice'taki rolleriyle Lee Jong Suk ve Lee Bo Young çifti almıştır!şakşak

Lee Jong Suk ve Lee Bo Young şaşkınlıkla bana bakakalırlar.İçlerinden Şimdi Sawako iyi bir şey mi dedi kötü bir şey mi?! diye düşünmeye başlamışlardır.Hemen şaşkınlıkları atıp sahneye gelirler.

-Evet, yılın en aykırı çifti ödülünü kazanmanız konusunda ne demek istersiniz?

-Şimdi Sawako iyi bir şey mi söyledi Lee Jong Suk? der Lee Bo Young şaşkınlıkla.

-Bilmiyorum ama Sawako bana  adımın Woo Bin ile gay dedikodusuna karışmasından sonra taktı! der Lee Jong Suk imalı bir tavırla.

Sakin tavrımı daha fazla koruyamayıp konuşmaya atlarım.

-Yılın en aykırı çifti seçiyoruz yine de yaranamıyoruz, iyi bir şey iyi!Ayrıca seninle Woo Bin olayını ayrıca konuşacağız Lee Jong Suk!Yerlerinize geçebilirsiniz şimdi!


Lee Jong Suk ve Lee Bo Young yerlerine geçtikten sonra derin bir nefes alıp sakinleşirim ve sunuculuğuma kaldığım yerden devam ederim.

-Sırada yılın en doğaüstü çifti ödülü var.Yılın en doğaüstü çifti ödülünü her ne kadar asıl kız rolünde oynayan kızı itici bulsam da oyunculuğuna laf söyleyemeyeceğim için  Master's Sun'daki rolleriyle So Ji Sub ve Gong Hyo Jin' gidiyor!


So Ji Sub, gelmemekte direten Gong Hyo Jin'i çekiştirerek sahneye getirir.

-Merhaba yılın en olağanüstü çifti!Şu an neler hissediyorsunuz?

-Merhaba Sawako ve Kdrama severler!Ödül için hem kendi adıma hem Gong Hyo Jin adına teşekkür ederim! 
-Gong Hyo Jin iyi mi?Biraz tuhaf davranıyor, neden arkama boşluğa bakıyor?Yoksa onu itici bulduğum için mi beni cezalandırıyor?

-Pardon Sawakocuğum, şu an ödül töreninin başından beri seni izleyen bir hayaletle konuşuyorum ve sana söylemek istediği şeyler var...

-Hayalet mi?!Nee...Nee söyleyecekmiş?

-Seni bir daha asla yalnız bırakmayacakmış!

-So Ji Sub ve Gong Hyo Jin çiftine teşekkürler!1.Kore Günlüklerim Kdrama Ödülleri 1.part'ın sonuna geldik...En yakın zamanda 2.partta görüşmek dileğiyle...



Gong Hyo Jin, Gong Hyo Jiiiin... Gitmeden hayalet arkadaşını da allll!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder